Kikapcs

Ha a te családod a legpengébb a közlekedésben, most bebizonyíthatod a szegedi rendőrség közlekedésbiztonsági vetélkedőjén

Közlekedésbiztonsági vetélkedőre hívja a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága azokat a szegedi családokat, akik június 12-én, 9 órától, a Napfény Park Bevásárlóközpont TESCO parkolójában szeretnék bebizonyítani, hogy náluk senki sem keni – vágja jobban a KRESZ-t városunkban!

A VETÉLKEDŐN A SZÜLŐK GYERMEKEIKKEL EGYÜTT VEHETNEK RÉSZT

Mint írták közleményükben a hagyomány szerint már 9 éve minden évben megrendezett vetélkedőre olyan családok jelentkezését várják, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik B kategóriás jogosítvánnyal, és emellett 6–17 év közötti gyermekeik vannak.

A SZÜLŐK AUTÓJUKKAL BIZONYÍTJÁK KÖZLEKEDÉSI TUDÁSUKAT, A GYEREKEK KERÉKPÁRRAL

A „Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedősorozat szegedi állomásán a családok KRESZ és elsősegély nyújtási tesztet töltenek ki, majd a szülőknek egy ügyességi pályán kell feladatokat végrehajtaniuk személygépkocsival, míg a gyermekek szintén ügyességi feladatokat hajtanak végre kerékpárral.

A LEGEREDMÉNYESEBB CSALÁD TOVÁBBJUT AZ ORSZÁGOS DÖNTŐBE

A legeredményesebb család Csongrád-Csanád megyét képviseli a verseny országos döntőjén, melyet az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság szakmai iránymutatásával a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szervez 2021. augusztus 27-29. között. Az országos verseny fődíja egy ŠKODA Kamiq személygépkocsi.

Forrás: Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb