Mindenmás

Apa és fia bukott le: drogültetvényt számoltak fel Röszkén (18+)

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozást folytat kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt egy szerb férfival és annak szerb-magyar kettős állampolgárságú fiával szemben – írta a rendőrség honlapján.

863 TŐ KANNABISZT FOGLALTAK LE A RENDŐRÖK AZ AKCIÓ SORÁN

A rendőrök 2021. június 7-én 6 órakor összehangolt akciót tartottak a gyanúsítottak röszkei tartózkodási helyén, ahol egy professzionálisan kialakított marihuána-ültetvényt találtak. A nyomozók lefoglaltak 863 tőkülönböző fejlettségű kannabisz növényt, valamint a szaporításhoz, palántaneveléshez szükséges eszközöket, köztük ventilátorokat, speciális lámpákat, öntöző- és növényápoló szereket, illetve szerszámokat. A nyomozás adatai szerint az ültetvényben lévő növényekről leszüretelhető kábítószer mennyisége többszörösen meghaladja a saját felhasználás kereteit.

LEFOGLALTAK 20 MILLIÓ FORINT ÉRTÉKBEN GÉPKOCSIKAT, KARÓRÁKAT ÉS KÉSZPÉNZT IS

A férfiak elfogásában közreműködtek a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály állományának munkatársai. A KR NNI nyomozói vagyonvisszaszerzés keretében több mint 20 millió forint értékben gépkocsikat, nagy értékű karórákat és készpénzt foglaltak le a legális jövedelemmel nem rendelkező férfiaktól. Mindkettőjüket őrizetbe vették és kezdeményezik a letartóztatásukat.

AZ AKCIÓRÓL FELVÉTELT IS KÉSZÍTETT A RENDŐRSÉG, AMELYNEK MEGTEKINTÉSÉT 18 ÉVEN FELÜL AJÁNLJÁK

Az alábbiakban a két gyanúsított elfogása látható a rendőrség által készített videón, melynek megtekintése kiskorúaknak nem ajánlott.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb