BlogSport

EB365: meccsek, tippelde, videók és rengeteg Szeged365 nyeremény a Foci EB ideje alatt!

A Stadio Olimpico feldíszítve, a csapatok csőre töltve és az azúrkék különvonat is befutott Firenzéből – Rómában ma este 21 órakor az Olaszország–Törökország mérkőzéssel elkezdődik minden idők legfurcsább Európa-bajnoksága, a Szeged365 pedig egy óriási, online szurkolói fórummá változik mától! Ha szeretnéd érezni a Napfény Városának lüktetését, ha imádod a focit, nomeg ha szeretnél nyerni EB365 sörkuponokat a szegedi, szurkolói teraszokra, a legjobb helyen jársz!

Mától egy hónapon keresztül non-stop száguldanak nálunk:

  • a legfrissebb meccs-eredmények és EB hírek,
  • a fotós és videós hangulatjelentések a szegedi belváros szurkolói teraszairól, Magyar Andor, Nyitrai Szilárd és Török Kornél kollégáinkkal,
  • a szakértői értékelések a fontosabb meccsekről, közismert szegedi sportolókkal,
  • és a legjobb: rengeteg nyeremény, hiszen indul a Szeged 365 EB tippelde játékunk!

KENED-VÁGOD A FOCIT? TIPPELD MEG A MECCSEK EREDMÉNYEIT ÉS NYERJ!

A Foci EB hangulat a szegedi pub-ok teraszairól az igazi, a haverokkal együtt, igaz? Tudjuk ezt mi is, úgyhogy mától kezdve július 11-ig 24 óránként újabb tippeldét indítunk a Facebook oldalunkon: saccold meg, melyik csapat fog nyerni aznap és nyerj sörkuponokat a Garden Fröccsterasz, a Tisza Dokk, a Sörök Háza és a DTK Pub jóvoltából, vagy húzd be a heti fődíjainkat!

A dolgod: irány a Facebook oldalunk, keresd meg a napi Szeged 365 EB Tippelde posztunkat (minden reggel 9-kor fog kikerülni), majd írd meg kommentben, aznap szerinted ki fog nyerni! A sztori egyszerű: ha több meccs van aznap, elég csak az egyikre rásaccolnod, konkrét eredményt nem kell írnod, csak a (szerinted) győztes csapat nevét. A sorsoláskor az adott meccs kezdetéig beérkezett tippeket fogadjuk el, nyilván, utána már nem lesz nagy művészet megírni, ki nyer(t)…

A sorsolások: minden reggel 9-kor, a Facebook oldalunkon, a napi Szeged 365 EB Tippelde posztunkban írjuk meg, kit sorsoltunk ki aznap. A napi nyeremény egy-egy 2000 Ft értékű sörkupon a fent említett szegedi pub-ok valamelyikének jóvoltából, az összes heti kommentelő között pedig minden hétfőn egy-egy nagyobb értékű fődíjat is kisorsolunk. Az első heti főnyereménnyel június 21-én jövünk, a szegedi Prágai Látszerészet jóvoltából egy OAKLEY napszemüveg talál majd gazdára!

Tehát, a lényeg:

  • napi sorsolások, szegedi sörkuponokért: minden nap 09.00-kor
  • fődíjsorsolások: 2021. június 21., 28., július 5., 12. napokon, szintén 09.00-kor

Készülj, az első játékkör már el is indult, a tippelde poszt már kint virít a Facebook oldalunkon, innentől kezdve rajtad a világ szeme!

A játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, magyar állampolgársággal rendelkező személy. A sorsolások a random.org segítségével történnek, a helyesen tippelők között véletlenszerűen. A játék szervezője az S-Light Event Kft (6729 Szeged, Mozdony utca 40/A, adószám: 24192509-2-06). Információs e-mail a játék kapcsán: [email protected].

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb