Blog

Ilyet sem csináltunk még: kivarrjuk az egyik olvasónkat!

A Szeged 365 másfél éves fennállása óta csináltunk már híreket, videókat, fotókat, podcast-eket, video-blogokat, jótékonysági akciókat, gerilla videókat és még rengeteg dolgot, az olvasóinkra történő tetoválás azonban még hátra volt a szerkesztőségi bakancslistánkról – egészen a mai napig…

Kapaszkodjatok: kivarrjuk az egyik olvasónkat, természetesen ingyen és bérmentve!

Pár napja dobtuk fel a labdát, a szegedi Művhely Tattoo Szalonnal közösen, tetkó-ötleteket vártunk Tőletek, cserébe azt ígértük, kisorsolunk valakit, akinek a beküldött ábráját fel is varrjuk az illetőre (nyugi, nem mi, hanem Gergő, a fent említett tetováló és kreatív műhely tulajdonosa). Százával potyogtak be az e-mailek, üzenetek és kommentek, mi pedig sorsoltunk, megvan a nyertesünk:

…Varga Evelin, felkészül!

Szívből gratulálunk, pillanatokon privát üzenetben vesszük fel veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk! Evelin az alábbi kutyás-virágos mintát kérte tőlünk, naná, hogy meg is kapja:

Hálásan köszönjük, hogy ekkorát pörögtetek, (még mindig) Ti vagytok a galaxis legmenőbb olvasótábora! Evelin tetkójának elkészítéséről hamarosan egy Szeged 365 videobloggal jelentkezünk, stay tuned!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb