Szegedi Arcok

Megszólalt Bányai Gábor politikus: köszönetet mondott a szegedi orvosoknak, hogy megmentették az életét

Június elsején adott hírt magáról Bányai Gábor országgyűlési képviselő, hogy hála a szegedi orvosoknak, 97 nap után lekerülhetett a gépekről! A politikus hétfői posztjában már arról írt, hogy pontosan 111 nappal a kórházba kerülése után az egészségéért való küzdelme első szakasza lezárult, és ezért mérhetetlenül hálás a családja mellett a csodálatos szegedi orvosoknak és ápolóknak is.

“Sem magasság sem mélység nem rettent” – kezdte posztját Bányai Gábor, politikus, majd így írt: “Mérhetetlen boldogsággal jelentem, győztem! Sokáig tartott ez a harc, a vírus mindent megtett azért, hogy feladjam, de nem adom én olyan könnyen magam! Nagyon megküzdöttem a túlélésért!”

A POLITIKUS MÁRCIUSBAN KERÜLT SZEGEDRE, TÜDŐTRANSZPLANTÁCIÓRA SEM LESZ SZÜKSÉGE

Az országgyűlési képviselő arról is írt, hogy minden vizsgálati eredménye szerint a Covid okozta károkat a szervezete meggyógyította, a korábban menthetetlennek nyilvánított tüdeje Pünkösdkor életjeleket kezdett adni, majd mindössze két hét leforgása alatt gyönyörűen letisztult és tüdőtranszplantációra sem lesz szüksége.

KÖSZÖNET A CSALÁDNAK ÉS A SZEGEDI ORVOSOKNAK, ÁPOLÓKNAK

Bányai Gábor az örömhírt köszönetnyilvánítással fejezte, mint írja: “Hálával tartozom a Jóistennek, a családomnak, a csodálatos orvosoknak és ápolóknak, illetve Önöknek is. Tudom, hogy több ezer ember imádkozott értem! Szeretném külön is kifejezni hálámat, és köszönetet mondani Prof. Dr. Babik Barnának, aki a kezelésemet vezényelte, valamint orvos és ápoló csapatának, hogy megmentették az életemet, és egy percig sem szűntek meg hinni a gyógyulásomban! Nélkülük nem lehetnék újra együtt a családommal!”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb