Közélet

Életbe lép a nyári menetrend, több vonat és busz indul Szegedről a Balatonhoz

A Volánbusz nyári menetrendje már szerdától, a vasúti pedig szombattól hatályos. A nyári menetrendet a MÁV-Start és a Volánbusz úgy állította össze, hogy minél több turista, nyaraló, kiránduló, Balaton környéki lakos számára kínáljon kedvező, az autózással szemben versenyképes utazási ajánlatot – közölte a MÁV-Volán-csoport. A közlemény szerint így több vonat és busz indul Szegedről is a Balatonhoz.

TÖBB AUTÓBUSZJÁRAT KÖZLEKEDIK SZEGEDRŐL A BALATONHOZ

A vidéki nagyvárosokból, mint Szeged is kényelmesebben érhető el az ország legnagyobb tava: az Aranyhíd expresszvonatok naponta teremtenek összeköttetést a déli parttal Fonyódig Szeged felől. Az eddigieknél több autóbuszjárat is közlekedik a Balatonhoz többek között Szegedről, Bajáról, Pécsről, Kaposvárról, Dombóvárról, Nagyatádról, Marcaliból, Oroszlányból és Tatabányáról.

KEDVEZMÉNYEK A BALATONI UTAZÁSHOZ

Egész nyáron igénybe lehet venni a tavalyról ismert Balaton 24 és 72 napijegyeket, valamint azok idei kiterjesztését a Balaton 24/72 Duo napijegyeket, amelyek korlátlan utazást nyújtanak az egész balatoni térségben. A kedvezmények sorában újdonság a MÁV-Start Balaton Okosjegye, a biciklisek számára pedig változó árazású, a kerékpárszállító kocsival közlekedő vonatok esetében sokkal olcsóbb tarifát kínálnak.

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb