Blog

Szeged365 Cinema: Rick és Morty, valamint egy csomó film is érkezik az HBO Go-ra a hét elején

Az alkoholista professzor és a félénk unoka rajongói most jó hírt kapnak: az első négy évad szinkronosan érkezik hétfőn az HBO Go-ra, a legújabb, ötödik évad pedig hétről hétre válik majd elérhetővé az előfizetőknek. Emellett egy sor új filmet is bejelentett a streamszolgáltató, így igazi dömping várható majd a felhőben.

A legújabb részek is szinkronosan érkeznek

Még 2013-ban indult, és mégis csak az ötödik évadnál tart a szatirikus hangvételű, csípős humorral és igen vaskos társadalomkritikával operáló animációs sorozat, a Rick és Morty. A hamar óriási népszerűséget kiváltó széria eddig bemutatott összes epizódja magyar nyelven kerül be az HBO Go kínálatára június 21-én, hétfőn, ráadásul ettől a naptól minden héten egy új epizódot nézhetünk meg az ötödik évadból is, szintén szinkronosan.

A kétszeres Emmy-díjas Rick és Morty ráadásul nemcsak a szórakoztatás faktorban tud hatalmasat nyújtani, hanem néha igencsak képes arra is, hogy elgondolkodtasson az élet büdös nagy dolgain.

Minden napra új film érkezik

Az HBO tartalmainak bővítése nem áll le hétfőn: egy sor új címet is bejelentettek, így jön többek között Az új mutánsok legfrissebb évada is (vasárnap), és a Diane védelmében is új epizódokkal lepi meg rajongóit (pénteken). Emellett egy adag régebbi filmet is újranézhetünk majd:

  • Szintén hétfőn jön egy 1963-as western, a Hud, Paul Newman főszereplésével.
  • Kedden két dokufilmet nézhetünk meg,  Eltűnök a sötétben, illetve La Boum – Kastélyházibuli címmel.
  • Csütörtökön egy ukrán történelmi dráma érkezik, méghozzá a Felix Austria.
  • Pénteken a közönség a Pokoli klubot láthatja majd,
  • míg szombaton két film is felkerül a tárhelyre: a Piti nagy bűnözők és a Száguldó bomba kerül terítékre.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb