Mindenmás

Napi szürreál: nejlonzacskóba zárta az újszülött kiscicákat, majd a szomszéd kertjébe rakta őket a Szeged környéki nő

A nap legszürreálisabb története is befutott így szerda délutánra: nejlonzacskóba zárta az újszülött kiscicákat, majd a szomszéd kertjébe rakta őket a Szeged környéki nő. Végül a Makói Járási Ügyészség emelt vádat a nővel szemben, mivel 7 újszülött kismacska életét veszélyeztette.

Az ügyészség közleményében az áll, hogy a vádlott szomszédjának macskája az egyik megyebeli faluban 2020. szeptember 25. napján a reggeli órákban, a nő háza előtti árokban 8 kismacskát fialt, melyből 7 teljes bizonyossággal élve született. A nő ezt követően szinte azonnal a 8 kismacskát egy ruhadarabba, majd egy nejlon anyagú szemetes zsákba tette, ezután a zsák szájára dupla csomót kötött. A vádlott ezután a zsákot a kerítésen benyúlva a szomszéd kertjébe rakta, az újszülött állatokat magukra hagyva.

CSAK A SZERENCSÉN MÚLT, HOGY ÉLETBEN MARADT 7 KISCICA

A kismacskák nyávogására a szomszéd rövid időn belül felfigyelt és a zsákot kibontva 7 kismacskát élve és egyet élettelenül abból kiemelt. A vádlott által légmentesen lezárt zsákba rakott állatok életben maradása csak a szerencsén múlt, 5-30 percen belül elpusztultak volna. A vádlott cselekménye a 7 kismacskának különös szenvedést okozott, figyelemmel arra, hogy esélyük sem volt a menekülésre. A járási ügyészség a nőt 7 rendbeli állatkínzás bűntettével vádolja. A vádlott bűnösségéről a Makói Járásbíróság fog dönteni.

Nemrég kutyusokat akartak csempészni Szeged környékén:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb