Sport

Nem maradunk sokáig a kézisek nélkül: augusztusban már négy edzőmeccset is játszik a MOL-Pick Szeged

Immár teljes a felkészülési programja a kékeknek, összesen négy edzőmeccset játszik majd hazai pályán a MOL-Pick Szeged. Három már ismert volt, és most eldőlt, hogy augusztus 14-én (szombat) az egykori BEK-győztes (kétszer nyerték meg, 1985-ben és 1986-ban) szerb Metaloplastika Sabacot fogadják az újszegedi sportcsarnokban – írja a kézisek honlapján.
 
Régen fordult elő, hogy ilyen sok hazai találkozón láthassa a #handballfamilyt a nagyközönség. Amely igazán különlegessé teszi ezeket az összecsapásokat az az, hogy ebből három nemzetközi találkozó lesz.
A Dabas ellen kezdenek majd, ezután jön az említett Metaloplastika elleni találkozó, majd a Szegeden edzőtáborozó norvég Elverum Handball ellen is pályára lépnek, méghozzá kétszer. Ezzel még nincs vége a nyári programuknak, hiszen augusztus utolsó hétvégéjén a Kanizsa-kupán, a vajdasági Magyarkanizsán tartják a főpróbát, ahol négy csapat találkoznak. Egyelőre tombol a nyár, a játékosaok pihennek, de a #kékek szurkolóknak érdemes ezeket az időpontokat beírni a naptárba.

  • Augusztus 11. (szerda), 17 óra: MOL-PICK Szeged-Dabas
  • Augusztus 14. (szombat), 17 óra: MOL-PICK Szeged-Metaloplastika Sabac (szerb)
  • Augusztus 19. (csütörtök), 18 óra: MOL-PICK Szeged-Elverum Handball
  • Augusztus 21. (szombat), 18 óra: MOL-PICK Szeged-Elverum Handball

Sasold meg a Bánhidi Bencével készült interjúnkat is:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb