Kikapcs

Egy hónap múlva újra 18 leszel, szerezd be az utolsó kedvezményes Deja Vu napijegyed még ma!

Augusztus 5-én három év után visszatér a Deja Vu Fesztivál a Partfürdőre, mi pedig ismét gőzerővel vágtatunk vissza a 90-es és 2000-es évekbe. Persze 18 éves korunk házibulijainak minden sztárja nem fér bele a három napos programba, de így is nagyon erős felhozatallal tér vissza egy év kihagyás után a Deja Vu Fesztivál. A jegyvásárlással viszont megéri sietni: az utolsó pár tucat kedvezményes napijegy még Rád vár!

BERAGYOGJA A PARTFÜRDŐT A HOLDFÉNY

Csak kapkodtuk a fejünket, amikor elkezdte bejelenteni a Deja Vu Fesztivál a 2021-es fellépőket: nemcsak olyan régi ismerősök térnek vissza egy ínséges időszak után, mint a Kozmix és Culture Beat, no meg Alice Dj, hanem igazi partynagyágyúk is a Tisza partjára teszik a székhelyüket, mint például Danzel,

a Groove Coverage,

és érkezik az orosz tiniduó, a t.A.T.u egykori üdvöskéje Julia Volkova, illetve a Basshunter, Cascada, Whigfield sor is.

HÁROM NAPRA ÚJRA TINI LEHETSZ

Mocsok nehéz lenne meghatározni, hogy az augusztus 5-7. között megrendezett Deja Vu melyik napja lesz a legerősebb, ráadásul a retro hangulat miatt az érzelmek is jóval nagyobb súllyal szállnak be egy ilyen vitába, így most rangsor felállítására nem vállalkozunk, inkább megmutatjuk, mikor, ki áll majd színpadra:

De ha már itt tartunk: itt az ideje, hogy rábökj a Deja Vu Fesztivál oldalára, mert most még 6990 Ft-ért tudod beszerezni a napijegyed. Mi szóltunk!

Szóval, kattints IDE, aztán irány a 90-es, 2000-es évek!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: white berry runtz
'Fel a tetejéhez' gomb