Kikapcs

Szeged365 fotóriport: felbőgtek a gépszörnyek Szegeden, így robogott át a Nemzetközi Kamionos és Motoros Találkozó a Napfény Városán

Izgalmakkal indult a szombat Szegeden, ugyanis felbőgtek a kamionok és a motorok, vagyis megtartották a felvonulást a XXXI. Nemzetközi Kamionos és Motoros Találkozón. Az impozáns látványt nyújtó hatalmas gépmonstrumok és motorok Sziksósfürdőről indultak, és ahogy azt kell: integetve, dudálva, hatalmas erővel robogtak végig egész Szegeden.

A szervezők információi szerint a gépszörnyek a Sziksósfürdő- Dorozsmai út- Izabella híd- Rókusi krt.- Makkosházi krt.- Budapesti krt.- Keresztöltés út- Csillag tér-Szilléri sugárút- Római körút- Párizsi krt.- Kossuth Lajos sgt. Dorozsmai u- Sziksósfürdő útvonalon haladtak végig, mi pedig természetesen kiugrottunk pár fotót készíteni, hogy Te is átélhesd ezt a lenyűgöző látványt.

A felvonulás mellett a szervezők többek között sörivó versennyel, kamionhúzó és hangnyomás vetélkedővel, koncertekkel és gyerekprogramokkal is készülnek a háromnapos rendezvényre. Védettségi igazolvány a programok látogatásához nem szükséges, csupán a sziksósfürdői kempingben megszálló vendégeknek kell.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb