Kikapcs

Különleges programmal vár július 24-én a Szegedi Vadaspark: látványetetésekkel fűszerezve elevenedik meg egy estére előtted India élővilága

Különleges esti programra vár minden érdeklődőt július 24-én, szombaton a Szegedi Vadaspark. A 18 órától 21 óráig tartó programon India élővilágát mutatják be a látogatóknak, de az igen közkedvelt látványetetések sem maradhatnak ki a programból.

A JÁRVÁNY MIATT MÉG NEM TUDTÁK MÉLTÓ MÓDON BEMUTATNI CSÜLKÖT ÉS AKENÓT AZ ÁLLATBARÁT KÖZÖNSÉGNEK

A járványhelyzet miatt némi csúszással, de tavaly nyár végén a Szegedi Vadaspark át tudta adni legújabb fejlesztését, az indiai orrszarvúk házát, és meg tudták mutatni az állatkert 2 új lakóját is, a nyíregyházi állatkertből érkezett Csülköt, és az angliai Chester állatkertjéből érkezett Akenót. A két páncélos érkezését mégsem tudták megünnepelni és méltó módon bemutatni az állatszerető közönségnek, így az idei év első éjszakai programját nekik szeretnék szentelni.

LÁTVÁNYETETÉSEK, KÍGYÓSIMOGATÁS ÉS TÁNCELŐADÁS VÁR A KILÁTOGATÓKRA

A látványetetésekkel tarkított napon késő délutántól minden indiaivá változik. Ennek fényében az esti program az indiai orrszarvúk látványetetésével indul, majd közös strandolásra invitálják a látogatókat az ázsiai elefántokhoz. Az este pedig nem múlhat el a legnagyobb kedvencek nélkül – s bár kontinenst váltunk, az afrikai szavannák királyát, az oroszlánok esti vacsoráját is feltálalják. Az estét pedig 2 öreg hölgy társaságában tölthetik a vendégek, és diétás gyümölcssalátát szolgálhatnak fel a Vadaspark barna medvéinek. Az este folyamán a Kala Sangam indiai tánccsoport tart táncházat és látványos fellépést az elefántház teraszán, emellett kígyósimogatóval és játékos feladatokkal is várják a látogatókat.

ÍME AZ ESTE TELJES PROGRAMJA:

18.00 – Indiai orrszarvú látványetetés
18.30-19.30 – Indiai táncház a Kala Sangam tánccsoporttal
19.00 – Ázsiai elefántok jakuzzija némi csemegével
19.30 – Kala Sangam indiai táncelőadása
20.15 – Dél-afrikai oroszlán esti lakomája
21.00 – Kímélő nassolás a barna medvéknél

Forrás: zooszeged.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb