Kikapcs

Szeged365 fotóriport: fergeteges látványvilággal és fülbemászó dalokkal érkezik a Dóm térre a Puskás, a musical, pillants be velünk a darab próbájára

Fergeteges látványvilággal, fülbemászó dalokkal és sztárszereposztással érkezik július 17 – én és 18 – án a Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri színpadára a leggrandiózusabb magyar zenés darab, a Puskás, a musical címmel, melyben a legendás Aranycsapat története elevenedik meg a nézők előtt. Az előadás csütörtöki nyilvános próbáján mi is ott jártunk és hoztunk is nektek képeket ízelítőként a musicalből. Nézzétek meg, hangolódjatok a szombati és vasárnapi előadásokra Nyitrai Szilárd kollégánk képeivel!

A Puskás, a musical a legismertebb magyar ember, és minden idők egyik legnagyszerűbb futballcsapata, az Aranycsapat felemelő, megható, hol vicces, hol drámai történetét dolgozza fel és állít neki méltó emléket. A színdarab teljes egészében valós eseményeken nyugszik és mutatja be a kort, amelyben játszódik. A musical szereplői – két kivétellel – egykor létező emberek, minden, amit a színdarabban tesznek, a valóságban is úgy történt/történhetett.

Fotók: Nyitrai Szilárd, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb