Kikapcs

Nagy durranásra készül a Rádió 88: íme a 31. születésnap teljes zenei programja!

Lassan a krisztusi korba lép a jó öreg Rádió 88 (na jó, addig még van két év, de annyira jól fest leírva), augusztus 8-án a 31. születésnapját ünnepli Magyarország legrégebbi kereskedelmi rádiója, akik elég rendesen megadják az ünneplés módját: Bagossy Brothers Company, Gypo Cicus, egy kis Deja Vu, egy kis SZIN, csapatás a Lapos Beach-en… soroljuk még?

Hát jó, soroljuk!

HA NEM BÍROD MÁR A SZIN-IG, IRÁNY A RÁDIÓ 88 SZÜLETÉSNAP

A születésnap – mint minden évben – 08.08-án lesz, és mivel a jeles dátum az idén vasárnapra esik, a rendezvény műsorát úgy állították össze, hogy akinek hétfőn reggel már fontos dolga van, az is kényelmesen részt tudjon venni az ünneplésben – tudtuk meg Bagdi Zoltán marketingvezetőtől. A vendégeket a rádiósok 16:00 órától várják a Partfüdőn, a Belvárosi híd felöli bejáratnál tudnak majd bejutni a területre. A koncert helyszíne a nagyszínpad területe lesz.

  • 17:30-kor a szegedi fiatalokból álló Chimpull zenekar kezd majd,
  • ezt követően a 88-as Szeder Réka „Rádiót hallgatók, hallgatok” című slam poetry előadása következik, majd ha már slam, visszatér a Café88 egykori ásza, Mikos Ákos,
  • 18 óra után szétcsapja a színpadot a galaxis legmenőbb ethnopunk freakshow-ja, a CypoCircus,
  • aztán, ha Kecskeméti Sanyiék után még marad valami a stage-ből, 19.30-tól jöhet a Bagossy Brothers Company, akik az idei SZIN-en nem lesznek ott, de a Rádió 88-as szülinapon annál inkább.

AFTER HELYETT BEFORE PARTY, NEM IS KEVÉS

Ha már vasárnapra esik a szülinap, after helyett before party-val készülnek a 88-asok:

  • A bulika már szombaton, a DEJAVU Fesztiválon, szombaton este elkezdődik: 23.00-kor rajtol a Rádió 88 Before party kezdődik Gedzo-val, Nacsa Norbival, Tóth Petivel és Bigiboy-jal,
  • Vasárnap, a fő buli előtt, egy közös felszáradás keretében, 10-től a Lapos Beachen lehorgonyzott hajóba költöznek a koktélos lány mellé, jön G3rix, Tymo és Peter Lowner.
  • Tovább is van: a programok közben, amikor nincs élő zene a színpadon, a VIP területéről Freddyboy és Big Bill vereti majd a házbuli-slágereket.

Masszívan hangzik, nem?

Bővebb infót IDE kattintva találsz, találkozunk 08.08-án (érted, 8-8, szóval 88) a Partfürdőn!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb