Kikapcs

Gépek Lázadása: összeomlott a DIGI, Szegeden sincs internet és TV (frissítve: már van)

Nem működik a Digi TV, sőt, internet és telefon sincs – tudtuk meg több tucat olvasónktól. Hab a tortán, hogy a szolgáltató weboldala is elszállt, sőt, a 1272-es Digi-vonalat sem veszik fel.

A cég pár perce ezt írta ki a szitkozódó kommentektől hemzsegő Facebook oldalára:

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a DIGI TV és vezetékes hálózat szolgáltatásai és ügyfélszolgálata bizonyos területeken, főként Budapest és környékén akadoznak vagy pillanatnyilag nem elérhetők.A hibák kijavításán kollégáink nagy erőkkel dolgoznak. Kérjük szíves türelmüket és megértésüket!”

A hozzánk beérkezett Szeged 365 olvasói kommentek, üzenetek alapján az alábbi drámai kép rajzolódott ki:

  • nem tudunk Aranyéletet, Stranger Things-et és Nagy Pénzrablást nézni,
  • Minecraft-ozni,
  • Forma 1-en idegelni magunkat,
  • sőt, para, hogy még a Barátok Közt történelmi, utolsó epizódjáról is lemaradhatnak a szegedi Digi-előfizetők.

Imi nevű olvasónk azt írja, náluk egyetlen darab porn… jhm, “felnőttcsatorna” azért üzemel. Ez utóbbi azért nem akkora score, mert éppen családi filmdélutánt terveztek. Mivel a Digi telefonos ügyfélszolgálata K.O., elküldtük nekik a kérdéseinket e-mailben, amint jön válasz, frissítjük a cikkünket.

Kitartást, Digi-előfizető Szeged365 olvasók!

FRISSÍTVE (20:14): VÉGET ÉRT A GÉPEK LÁZADÁSA, RÉSZLEGESEN ÚJRAINDULT A DIGI

Egyre többen írjátok, hogy itt-ott már Szegeden is működik a Digi, közben pedig közleményt adott ki a szolgáltató. Ez utóbbit szó szerint idézzük, íme:

“Tájékoztatjuk tisztelt előfizetőinket, hogy a hibát részlegesen elhárítottuk az érintett területeken, azonban a TV szolgáltatásban illetve a mobil adatforgalomban bizonyos szolgáltatási területeken még előfordulhat kimaradás. A teljes hibaelhárításig kérjük szíves türelmüket! DIGI”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb