Mindenmás

Károk a vihar után: leszakadt faágak, vonuló tűzoltók

Rengeteg helyen okozott kárt a tegnap esti vihar a megyében. A cikkben részletezzük az eseteket.

Szegeden az Alföldi utca 16 számnál elemi erővel csapott le a vihar, ami ki is döntött egy fát. Egy másik, szintén a ház előtti fáról leszakadt hatalmas ág az utcára és egy gépjármű tulajdonos legnagyobb sajnálatára egy autóra is esett – tudtuk meg olvasónktól.

A TŰZOLTÓK A FACEBOOKON TÁJÉKOZTATNAK

Sándorfalva Önkéntes Tűzoltó Egyesülete a Facebook oldalán számolt be a tegnap éjjel elvégzett munkáikról.

Mint írják, tegnap este 8 óra után csapott le náluk a vihar. Emiatt ismét több bejelentés érkezett útra dőlt fák, leszakadt faágak miatt, amelyek a forgalmat akadályozták.

Egy korábbi posztjukban az alábbiakat írták:

Riasztás érkezett 2021. 07. 15-én 01:02-kor miszerint Sándorfalva külterületén egy nagy diófa rádőlt egy lakóingatlanra. Vonult Szeged/3 és Sándorfalva/GYB (Tamás Polyák, Sada Kiràly, Simkó Norbert). A helyszínen a kár felszámolását megkezdtük, de a körülmények nem voltak biztosítottak a biztonságos munkavégzéshez és emberéletet, további anyagi kárt nem veszélyeztetett így felfüggesztettük a munkavégzést. Majd reggel folytattuk a felszámolást Szeged/2 , Szeged/3 és ugyancsak Sándorfalva/GYB-val (András Horváth, Tamás Korom, Antal Papp, Simkó Norbert). Világosban jól látszott, hogy a telek hátsó részén további nagy méretű fákat döntött ki a vihar amelyeket felszámoltunk. Ezután még sorra jöttek a címek útra dőlt fákról, leszakadt faágakról. Az esetek során személyi sérülés nem történt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb