Mindenmás

Napi pakk: napsütés, rekordszintre emelkedő benzinár és Afréka a Dóm Látogatóközpontban vár ma rád Szegeden

A hét közepén is velünk marad a napsütés Szegeden, csupán futó záporok árnyékolhatják be az eget felettünk, no meg az a tény, hogy történelmi rekordot dönt ma a benzinár. Vidám dolog is akad azért erre a napra, hiszen este izgalmas beszélgetésnek lehetnek fültanúi az érdeklődők a Szegedi Dóm Látogatóközpontban, ahol Fodor Réka, a (NEK) hírnöke tart előadást és mesél nigériai missziójáról az egybegyűlteknek. Igyál egy jó feketét, edd meg a pirítóst és tarts ma is a Szeged365 híreivel!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kíván a Szeged365.hu minden kedves Dániel, Daniella, Ilma, Lőrinc, Angéla és Helén nevű Olvasóinak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van Szent Lőrinc ünnepe.
  • 122 éve, 1899 – ben megszületett Ernest Miller Hemingway Nobel-díjas amerikai író (Akiért a harang szól, Az öreg halász és a tenger).
  • 70 éve, 1951 -ben megszületett Robin Williams, Oscar-díjas amerikai színész (Jó reggelt Vietnam!, Mrs Doubtfire).
Fotó: 24.hu
  • 565 éve, 1456 – ban meghalt Dugovics Titusz katona, hősi várvédő.
  • 37 éve, 1984 – ben az Amerikai Egyesült Államokban először dokumentáltak olyan esetet, hogy egy robot embert ölt.
Fotó: blikk.hu

KELLEMES, MELEG IDŐNK LESZ MA SZEGEDEN

Ma túlnyomóan napos időjárásra van kilátás Szegeden, viszont ne lepődj meg, ha egy-egy zápor, vagy zivatar kialakul a térségünkben. Erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, de az előrejelzés szerint a délután második felére már ez is megszűnhet.

MA TÖRTÉNELMI REKORDSZINTRE EMELKEDIK AZ ÜZEMANYAG ÁRA

A múlt héten még csak közelítettük, ezen a héten már el is fogjuk érni a történelmi rekordot, az üzemanyag átlagárát illetően. Bruttó 2 forinttal emelkedik ugyanis még szerdán, július 21-től a benzin literenkénti átlagára, írta a Holtankoljak.hu.

MA AFRÉKA LESZ A SZEGEDI DÓM LÁTOGATÓKÖZPONT VENDÉGE

Egy izgalmas találkozásnak és beszélgetésnek lesz július 21 -én színhelye a Szegedi Dóm Látogatóközpont. Fodor Réka, a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) hírnöke tart előadást 18.30-tól és mesél az üldözött keresztények közötti nigériai missziójáról az érdeklődőknek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb