KikapcsVideo365

Szeged365 videóriport: éld át újra velünk a 2021-es pontkihirdetés legjobb pillanatait

Visszafojtott lélegzet, örömkönnyek, megkönnyebbülés és várakozással teli pillanatok tanúi lehettünk csütörtök este a Dugonics téren az SZTE Pont Ott Partiján, ahol több mint száz végzős középiskolás gyűlt össze, hogy megtudják, bejutottak – e a hőn áhított egyetemre. Az izgalmas pillanatokat megörökítettük nektek kameránkkal, nézd meg, a ponthúzás drámai perceit, majd az azt követő hatalmas ünneplést!

GABRIEL B ÉS AZAHRIAH ADOTT KONCERTET

Az esemény fénypontja mindenképp a ponthatárok kihirdetése volt, de emellett egy jó hangulatú buli is várt a végzős középiskolásokra: az este Gabriel B partijával indult, majd Azahriah szolgáltatta a zenét a friss gólyáknak. A diákok többsége úszott az örömmámorban, hiszen felvételt nyertek az áhított egyetemre, sokan közülük szeptembertől a Szegedi Tudományegyetemen kezdhetik meg tanulmányaikat. Az SZTE ponthatárait részletesen, karokra és szakokra lebontva itt tekintheted meg.

NÉZD MEG PONTHATÁROK KIHIRDETÉSÉRŐL FOTÓRIPORTUNKAT IS

Az eseményt fotóinkon is visszakövetheted, pillants bele az est legjobb pillanataiba képeinkkel, kattints a cikkünkre!

TÖBB MINT HATEZER HALLGATÓT VETTEK FEL AZ SZTE – RE

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) az idei általános felvételi eljárásban 6051 hallgatót vett fel, 147-tel többet a tavalyinál – tájékoztatta az egyetem pénteken az MTI-t.

Operatőr: Magyar Andor, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: order Blackberry Dream
'Fel a tetejéhez' gomb