Mindenmás

Élőben is nézheted mekkora a sor Röszkénél

Olvasói jelzés alapján tegnap este csupán négy órás várakozás után lehetett átjutni a határon Röszkénél. Habár sor ma is van, de legalább nem több kilométeres.

A röszkei határ az elmúlt egy hétben igencsak bedugult. Kilométeres sorok, több órás várakozás, torlódás volt jellemző Röszkénél. Az okok viszont különbözőek voltak.

A TECHNIKA IS MEGADTA MAGÁT

Volt amikor arról lehetett hallani, hogy a külföldről hazatérő, illetve a nyarálsra induló emberek nagy száma miatt alakult ki torlódás, de még a sors sem kedvezett a határrendészetnek. Ugyanis egyik napról a másikra a technika ördöge is beköszönt hozzájuk és egyébként az ország összes többi határátkelőjére is.

Tegnap este ismételten rengeteget kellett arra várni, hogy átléphessük a határt. Egyik olvasónk jelzése szerint ők négy órán keresztül ültek az autójukban, mire mozgásba lendülhettek.

WEBKAMERÁN A SORÁLLÁS

Amennyiben kíváncsi vagy arra, hogy mi a helyzet éppen a röszkei határral, vagy csak simán szadista vagy és imádod nézni, ahogy más emberek unalmukban szenvednek, akkor azt az oldalt ajánljuk, ahol egy webkamerán keresztül élőben is nézheted a határt.

Hát nem gyönyörű? Forrás: alltrafficcams.com

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb