Mindenmás

Napi pakk: visszatér a kánikula, színes programok kavalkádja vár rád ma is Szegeden

Itt a hétvége, és végre az igazi nyár is visszatér Szegedre, ma már 30 fok felett fog mozogni a hőmérő a Napfény városában. Színes programok kavalkádja vár rád ezen a szombaton is, lesznek Lótusznapok a Szegedi Füvészkertben, de India varázslatos világával és látványetetéssel készül a Vadaspark is, de ha a középkori reneszánsz lovagi torna és hadi bemutató érdekel inkább, akkor arra is van egy tuti programötletünk. Vesd bele magad a hétvégébe és kapcsolódj ki a Szeged365-tel!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kíván a Szeged365.hu minden kedves Kinga, Kincső, Krisztina, Csenge, Lujza, Bernát és Borisz nevű Olvasóinak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 123 éve, 1898 – ban megszületett Amelia Earhart amerikai pilótanő, az első nő, aki egyedül átrepülte az Atlanti-óceánt.
  • Ma 52 éves Jennifer Lopez amerikai színésznő, énekesnő. (Selena, Pénzvonat)
Fotó: femina.hu
  • 77 éve, 1944 – ben Komáromban megszületett Bóna Márta meteorológus.
  • 72 éve, 1949 – ben megszületett Tarján Tamás, József Attila-díjas (1986) irodalomtörténész, egyetemi tanár, színikritikus, dramaturg.
  • 219 éve, 1802 – ben megszületett id. Alexandre Dumas francia regényíró (A három testőr, Monte Cristo grófja).
Fotó: filmekapolcrol.blog.hu

VISSZATÉR AZ IGAZI NYÁR SZEGEDRE

Lassan, de biztosan visszatér az igazi nyár, szombaton már 32 fokra és kiváló strandidőre számíthatunk Szegeden. A sok napsütés mellett azért néha még felhőket is láthatunk majd az égen, de ne aggódj, se csapadékra se szélre nem kell számítanunk.

SZÍNES PROGRAMOKKAL VÁR EZEN A HÉTVÉGÉN IS SZEGED

Ezen a hétvégén sem maradunk kiváló programok nélkül Szegeden! Lesznek Lótusznapok a Szegedi Füvészkertben, de India varázslatos világával és látványetetéssel készül a Vadaspark is, de ha a középkori reneszánsz lovagi torna és hadi bemutató érdekel inkább, akkor arra is van egy tuti programötletünk. Jövünk a részletekkel, itt a Szeged365 Kikapcs!

Kapcsolódó cikkek

3 hozzászólás

  1. Visszajelzés: Study Medicine in Nigeria
  2. Visszajelzés: faceless youtube niches
  3. Visszajelzés: pop over to this site
'Fel a tetejéhez' gomb