Sport

Már izzadnak a Pick-es srácok, de nem a hőség miatt – Frissítés: infók jöttek a csapattól

Elkezdte az edzéseket a MOL-PICK SZEGED Kézilabdacsapat. A csapat fotóin jól látszanak a pulzusmérő okosórák, amik a srácokat segítik edzés közben, hogy nyomon kövessék az edzés hatásait.

Habár most mindenki más is izzad ebben a hőségben, de a szegedi kézilabdacsapat tagjai még ebben az időben is aktívan kitesznek magukért.

FRISSÍTÉS: ERŐNLÉT FEJLESZTÉS JÁTSSZA MAJD A FŐSZEREPET

Már reggel 7 órakor a csarnokban voltak a srácok. Vérvétellel és orvosi vizsgálattal indult a hetük. A csapatkeret második felére ugyanez vár majd holnap reggel.

SZÜLINAPOZÁSBÓL EDZÉSBE

„Még most csinálj rólam fotót, mert 20 perc múlva már nem leszek ennyire mosolygós” – szólt Matej Gaber, aki az elmúlt héten ünnepelte a 30. születésnapját. A Gaber familia otthon úgy ünnepelte játékosunkat, hogy mindenki „Gaber, 30” feliratos pólóban pózolt egy fotón.

De ez már a múlt, most az erőnlét fejlesztés játssza majd a főszerepet. A szokásos tesztfutással zárult a délelőtt. Ülve is izzadni lehet a hőségben, de a játékosok is hasonlóan tettek néhány perc után. A felmérés lényege, hogy ki bírja tovább.

Az gyorsan kiderült, hogy klub első osztrák légiósa, Sebastian Frimmel jó kondival rendelkezik, de a többiekre sem volt panasz.

A HÉT KÖZEPÉTŐL MÁR NEM IS LESZNEK SZEGEDEN A FIÚK

Kedden még Szegeden leszünk, szerdán reggel viszont Szlovéniába utazunk, Rogla lesz a főhadiszállásunk, ahol egészen augusztus 6-ig tartózkodunk és készülünk az új szezonra.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb