Kikapcs

Partizás és pancsolás a titokzatos éj leple alatt: szombaton robbant a Strandok Éjszakája Szegeden

A több mint féléves kényszerpihenő után Magyarország strandjai mindent beleadnak, és természetesen ebből Szeged sem maradhat ki, ugyanis július 31-én szombaton az éjszakai fürdőzés szerelmeseit várják a Napfényfürdő Aquapolisba, mégpedig délután 17:00-től este 23:00-ig. A Strandok Éjszakája eseményhez csatlakozó 40 fürdő az ország minden régióját képviseli, így mi sem maradunk szombat esti pancsolós parti nélkül Szegeden.

Éjszakai fürdőpartik várják a strandok szerelmeseit az egész országban, a programhoz persze csatlakozott Szeged is. Ezen a napon több fürdő kedvezményes belépővel és hosszított nyitva tartással fogadja a fürdőzni és bulizni vágyókat. A Napfényfürdő Aquapolis Szeged Facebookon tette közzé, hogy az idei évben ők is készülnek. Mint írják:

“2021. július 31-én, szombaton a Strandok Éjszakája országos rendezvénysorozat keretein belül éjszakába nyúlóan folytatódik strand parti sorozatunk a Napfényfürdő Aquapolis SZUE Strand részlegén.”

Programok, amikre mindenképp számíts:

  • strandolás, csúszdázás,
  • sportolási lehetőségek: strandfoci, strandröpi, lábtenisz,
  • vízibomba vetélkedő,
  • napozás, lazulás, büfék, jégkrém, lángos… és egy egész napos élmény.

NEM KELL VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY SEM

A vonatkozó szabályozások szerint a Strandok Éjszakája védettségi igazolvány nélkül is látogatható, azonban a Magyar Fürdőszövetség kiemelten kéri a Vendégeket, hogy csak egészségesen és fokozott odafigyeléssel vegyenek részt az országos programsorozat rendezvényein. Az idén 12. alkalommal meghirdetett Strandok Éjszakája még biztonságosabb fürdőzést ígér, mint a korábbiak, hiszen a járványügyi helyzet miatt fokozott figyelemmel üzemelnek hazánk strandfürdői.

CSILLAGFÉNYES MOZI IS VÁR SZEGEDEN

A Belvárosi Mozi és az IH Rendezvényközpont szabadtéri, igazi csillagfényes filmes estéket szervez júliusban a Tisza-partra, természetesen mindezt teljesen ingyenesen. Szombaton pedig jön a Kontroll, tehát ha a pancsolás után még moziznál is, akkor itt a tuti lazulós tipp az estére:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb