Blog

Szeged 365 extra: még több felület, ahol elmondhatod a véleményed!

Elég rendesen pörög az élet a házunk táján, amiért rettenetesen hálásak vagyunk Nektek, a Szeged 365 virtuális családjának! A június hónap egy újabb olvasottsági rekordot hozott az életünkbe, több, mint 450.000 egyedi látogatóval és 2 és félmillió (!!) feletti oldalmegtekintéssel. Úgy éreztük, kell még egy kis hely, ahol el tudjátok mondani a véleményeteket…

EGY NAGY-NAGY VIRTUÁLIS ÖLELÉS, TŐLÜNK, NEKTEK!

Röviden: már nagyon sokan vagyunk a Szeged 365 virtuális családjában.

Bővebben: 454.016 egyedi látogató, 2.652.889 oldalmegtekintés 2021. július hónapjában. Bődületesen hálásak vagyunk Nektek, nem csak azét, mert már ilyen sokan választjátok Szeged újgenerációs hírportálját, hanem azért is, mert a sztorik minimum 30 százaléka Tőletek érkezik. Egy ízig-vérig Szeged 365 olvasónak mindig van egy jó sztorija, véleménye, meglátása, éppen ezért úgy döntöttünk, innentől kezdve még több teret adunk neki, hogy elmondhasd a véleményed!

Új Facebook csoportokat és oldalakat indítunk, tematizálva, egy-egy, a szegedieket leginkább érintő témakörökben:

SZEGEDI ARCOK

Szegedi karakterek, akikre büszkék lehetünk. Portrék, interjúk és exkluzív Szeged 365 videók az utca emberétől kezdve a sportolókon, zenészeken, színészeken át a Covid-osztályon küzdő egészségügyi hősökig.

Szegedi Arcok Facebook oldal: KATTINTS

Szegedi Arcok Szeged 365 rovatoldal: KATTINTS

SZEGEDI KÖZÉLET

Minden, ami Szegeden történik, naprakészen, objektíven, sádobálás és politikai Mortal Kombat mentesen, szegediektől, szegedieknek!

Szegedi Közélet Facebook oldal: KATTINTS

Szegedi Közélet Szeged 365 rovatoldal: KATTINTS

SZEGEDI PROGRAMOK

Minden, ami a tökéletes szegedi kikapcsolódáshoz szükségeltetik, a hétvégi családi programtól a moziműsoron át a legvagányabb fesztivál-élményekig. Tudsz egy klassz programot? Szervezel valamit? Vagy csak hallottál róla? Küldd el, mi pedig szólunk róla a 163.000 fantasztikus szegedinek és a régióban élő Szeged 365 olvasóknak!

Szegedi Programok Facebook oldal: KATTINTS

Szeged 365 Kikapcs rovatoldal: KATTINTS

Az új oldalaink mellett természetesen tovább pörgetjük a Szeged 365 Facebook és Instagram oldalt és a két, egyre népszerűbb csoportunkat is, a Szeged 365 Társalgót és a szegedi közlekedési infókat fénysebességgel szállító Szeged 365 Car Life – ot is.

Előre is köszönjük, ha csatlakozol és azt, ha meghívod a barátaid, ismerőseid is! Isten hozott a Szeged 365 virtuális családjában!

Baráti üdvözlettel,

Kisházi Sándor

főszerkesztő

Szeged 365 – szegedi, független, igazi!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb