Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: alter színház, fúvószenekarok, bulik dögivel, és izgalmas filmek adják a hétvégi programdömpinget

Van miből válogatni, ha szórakozásra vágyik hétvégén az ember. Mozifilmekből valóságos áradat van, de bulikban sincs éppen hiány. Ezek mellett helyet kap még a magas kultúra is, így még az agyunk sem sorvad el a hétvégén.

BULIK A TISZA DOKKON, HAJÓKERESZTELÉS A LAPOSON, SUMMER DEEP PARTY A STÉGEN

Péntek este Gabriel B és Walsh pörgeti a lemezeket, a Sexi Szombaton pedig Welldan-t és Walsh áll majd a Tisza Dokk DJ pultjában. A Lapos Beach-en hajót nevezhettek el, ahol a legkreatívabb név kiötlője egy üveg vodkával lehet gazdagabb. A Garden Stégen Dj Rely forgatja fel a szombat éjszakát a Summer Deep Partyn, míg a Garden Fröccsteraszon Coco Bongo-ra naplementében kortyolgathatod a kedvenc borod.

HORROR, AKCIÓ ÉS CSALÁDI FILMEK VÁRNAK A MOZIKBAN

A szegedi Cinema City a hétvégén több, mint 20 filmmel várja a mozizni vágyókat. Többek között vetíteni fogják A hercegnő és a hét törpét, Croodék: Egy új kort, Démonok Között Az Ördög Kényszerítettet, a Fekete Özvegyet, a Halálos iramban 9. részét, valamint a Kígyószem: G.I. Joe – A Kezdetek című filmet is.Ezeken kívül persze még számos egyéb film is a vetítőgépbe kerül.

A Belvárosi Moziban is hasonló választék, Kígyószem és Croodék ott is megtalálhatóak, de rajtuk kívül vetíteni fogják még az alkeszes dán vígjátékot, a Még egy kört mindenkinek című alkotást is. A Partürdőn is lesz vetítés, ott a Kontroll című magyar thrillert nézhetjük.

MÁTÓL INDUL A THEALTER FESZTIVÁL

Az alternatív művészetek rajongói augusztus 7-ig izgalmas programokat találhatnak a fesztivál műsorában.

A MÓRA-PARKBAN INGYENES A KULTURÁLÓDÁS

A Mórahalmi Fúvószenekartól lesz hangos szombat este a belváros. kár lenne ezt kihagynia azoknak, akik kulturálódni szeretnének.

RÉGI KÖNYVEK, ÚJ IZGALMAK A SOMOGYIBAN

Ma délután 4 órakor nyílik a Dante 700 elnevezésű kiállítása a Somogyi Könyvtárnak. Jó kis programnak tűnik a hőségben a klimatizált könyvtárban a régi könyvek nézegetése.

APÁCA SHOW A SZABADTÉRIN

A közönségkedvenc musicalt, az Apáca Show-t, ma este 9 órától lehet megtekinteni. Ám nem csupán erre van lehetőség a darab kapcsán. Ugyanis este 6 órakor a színfalak mögé is be lehet lesni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb