Mindenmás

Napi Pakk: egy szülinapon osztozik Majka és Nacsa, de ennél izgibb ma a Deja vu, a hídfelújítás és a hidegfront is

Hófehérke ma ünnepli a névnapját, Majka és Nacsa Olivér meg egy születésnapon osztozik. Habár boldog névnapot kívánunk a mesehősnek, a médiasztároknak meg boldog születésnapot, de biztosak vagyunk benne, hogy titeket ma sokkal jobban izgat, hogy megint bedugul-e a belváros és, hogy esti kikre bulizhattok a Deja Vu Fesztiválon.

MA ÜNNEPLIK NÉVNAPJUKAT:

Krisztina, Afrodité, Havaska, Manon, Zebulon, Abélia, Hófehérke, Kriszta, Luciusz, Osszián, Oszvalda, Szalvátor, Viátor, Ábel, Nóna, Oszvald, Őzike, Páris, Izolda, Peregrina, és Mária nevű olvasóink. Boldog névnapot kívánunk nekik!

MI TÖRTÉNT MA?

  • 107 éve, 1914-ben Cleveland-ben üzembe helyezték az első forgalomirányító közlekedési lámpát.
  • 95 éve, 1926-ban Harry Houdini előadta legnagyobb mutatványát, 91 percet töltött víz alatt egy lezárt tartályban, majd kiszabadult.
Fotó: Eric Colleary
  • 91 éve, 1930-ban megszületett Neil Armstrong amerikai űrhajós, az első ember, aki a Holdra lépett.
  • 42 éve, 1979-ben Ózdon megszületett Majka műsorvezető, dalszövegíró, rapper.
  • Szintén ugyanezen a napon, szintén 42 éve megszületett Nacsa Olivér előadóművész, humorista, producer.

HIDEGFRONT, ZIVATAR. ÖRÜLÜNK VINCENT?

Az előző héten átélt kánikula után bizonytalanok vagyunk benne, hogy a zivatar és hidegfront most jó, vagy rossz hír. Döntéstek el ti!

KEZDŐDIK A DEJA VU!

Anyu és apu ma bulizni megy gyerekek. Legyetek jók, ha tudtok! Most nem azt szeretnénk, hogy a könyvet olvassátok el, hanem, hogy tényleg legyetek másnap megértőek apuékkal, ha kicsit másnaposan ébrednek. Ti is tudjátok milyen az.

MÉG NAGYON AZ ELEJÉN VAGYUNK A BELVÁROSI HÍD FELÚJÍTÁSÁNAK

Hétfőn és kedden is reggelente úgy bedugult a belváros, mint egy rossz náthás bal orrlyuka. Egészen augusztus 22-ig ez várható.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb