Mindenmás

Napi pakk: kellemes nyári meleg Szegeden, Basshunter és Groove Coverage a Deja Vu Fesztiválon

Végre berobbant a péntek! Kitartás, már csak ez az egy nap van hátra a melóból és jöhet a hétvége Szegeden. De addig is: sok-sok napsütéssel fűszerezett, kellemes nyári időjárásnak nézünk ma elébe, és az esti programot is tudjuk már, ugyanis folytatódik a Deja Vu Fesztivál! Kortyolj bele a kávédba egy nagyot, meghoztuk a napi pakkot!

PÉNTEKI NÉVNAPOSOK

Berta, Bettina, Csobán, Csobánka, Csobilla, Décse, Gécsa, Géza, Gyécsa, Oktáv, Oktávia, Oktávián, Pasztorella, Szixtin, Szixtina, Szixtusz, Ulrika.

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 140 éve megszületett Sir Alexander Fleming, angol orvos a penicillin felfedezője.
  • 93 éve született Andy Warhol amerikai művész, a pop-art képviselője.
  • 76 éve ledobták az első atombombát (Little Boy volt a neve) Hirosimára, Japánra.
  • Ma lett 49 éves Geri Halliwell angol énekesnő, a Spice Girls volt tagja, írónő.
  • 7 éve hunyt el Bajor Imre színész, komikus. Díjai: Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztje (1997), Karinthy-gyűrű (1999), Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje (2007).

KELLEMES NYÁRI NAPUNK LESZ PÉNTEKEN

Péntekre már megnyugszik a légkör és sok-sok napsütésre készülhetünk Szegeden. Egy-egy zápor, gyenge zivatar csak az északi-északkeleti és nyugati tájakon alakulhat ki, viszont többfelé erős lökések kísérhetik a nyugati-északnyugati szelet. Kora reggel 11-17, napközben 23-29 fokot mérhetünk.

BASSHUNTERREL ROBBANT A DEJA VU SZEGEDEN

Csütörtöktől szombatig visszatér a jó öreg Deja Vu Fesztivál Szegedre. A közel egy évzizede 80-as, 90-es bulinak indult rendezvény időgépét az idén elég rendesen a 2000-es évekre lőtték be, pénteken pedig a Basshunter és a Groove Coverage lép színpadra.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb