Kikapcs

Tatu, Basshunter, Cascada, Groove Coverage – kapaszkodj, ez az időutazás egy kicsit tényleg letépi majd a fejed

Csípjetek meg, másfél év Covid-para és lezárósdi után tényleg fesztivál lesz Szegeden, csütörtöktől szombatig visszatér a jó öreg Deja Vu. A közel egy évzizede 80-as, 90-es bulinak indult rendezvény időgépét az idén elég rendesen a 2000-es évekre lőtték be, úgyhogy a házizenekar Kozmix, a kihagyhatatlan Sterbinszky Karcsi és a Culture Beat – Whigfield kettős mellé egy elég zúzós kis hands up őrületet ígér az idei esemény.

Ha egyetlen szóval kellene meghatározni, mi fog csinálni sok-sok szegedi csütörtöktől vasárnapig az Újszegedi Patfürdőn, ez lenne az:

…ugrálni.

Az ok pedig egyszerűbb, mint kikérni a fesztiválpultnál egy sarki fényt: az idei Deja Vu fókuszában a 2000-es évek ugrálós-pattogós hands up diszkósztárjai állnak, olyan arcok, mint a svéd Basshunter:

…a szöszi germán csajszi Cascada:

…és az újszegedi ligetben megtartott majálisokon legalább 20 éve döngő Groove Coverage, akik 3 éve – amikor legutóbb Szegeden jártak – nagyot csapattak a Partfürdőn:

Az idei év üde színfoltja, egyben legnagyobb durranása a végére maradt: a t.A.T.u. egykori üdvöskéje, Julia Volkova az ezredforduló környékén Tokiótól Moszkván át New Yorkig kb. mindenütt világsztár kategória volt. Két igazság az orosz popduóról: 1.) a csajszi tényleg politikus, Putyin oldalán indul őszzel, 2.) bár anno ezzel hype-olták rommá az együttest, semmiféle leszboszi románc nem volt a két énekesnő között.

Kovács Ádám, a fesztivál igazgatója szerint egyébként amennyire jó arc, annyira problémás is a hölgy, a szervezők hetek óta a kívánságai teljesítésén dolgoznak. Ha nem csípnéd a handsup-ot és a dancefloor-t, egy jó hír: a t.A.T.u. énekesnője nem diszkózenét játszik, ráadásul élő zenekari kísérettel jön a Partfüdőre.

NÉHÁNY HASZNOS INFÓ, MIELŐTT BEPATTANNÁL AZ IDŐGÉPBE

Csak a legfontosabbak, útravalóul. Először is, a napi bontás:

A többi pedig:

–    érintésmentes fizetési rendszer lesz a fesztiválon,
–    védettségi igazolvánnyal lehet majd bemenni,
–    lesz REpohár, szóval még Földanya is szeretni fog, ha a hétvégén a Partfürdőn bulizol.

Apropó, jegyár.

A helyszínen 10.000 Ft lesz a napijegy, most azonban – elővételben – csak 7990 Ft. Ha spórolnál 2000 Ft-ot, rajtunk ne múljon, kattints IDE!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: บับเบิ้ล
'Fel a tetejéhez' gomb