Kikapcs

Szegedről indult országjáró útjára a CityRocks különleges gitárja

Három évvel ezelőtt a Dóm-tér különleges eseménynek adott otthon. Egyszerre 400 rocker csapatta együtt. A Forte Music-nak köszönhetően egyedi gitár készült, ami a CityRocks-életérzést adja vissza.

A hangszer átlátszó tetejű és belső megvilágítással rendelkező tokban kapott helyet. A rendezvénynek otthont adó városok polgármesterei alá is írják a gitárt. Elsőnek városunk polgármestere, Botka László látta el kézjegyével a hangszert.

EGY ROCKER EMLÉKÉRE

A CityRocks flashmobot eredetileg a tragikus hirtelenséggel elhunyt Szurdi Zsolt emlékére szervezték meg. Zsolt jelentős szerepet töltött be a szegedi éjszakai életben, ugyanis ő alapította a Szeged Városi Rock Klubbot.

A KÜLÖNLEGES GITÁR KÖRBEJÁRJA AZ ORSZÁGOT

A rendezvény szervezői azt remélik, hogy idővel elfogynak a helyek különleges relikvián. A CityRocks produkcióját legközelebb augusztus 21-én tartják Dunaújvárosban, majd pedig szeptember 11-én Kolozsvár mellett, a bonchidai kastély kertjében lesz látható és hallható a több száz főből álló
együttes koncertje. Bárki jelentkezhet még az óriászenekarba, ennek feltételei megtalálhatók a cityrocks.hu és a cityrocks.ro oldalon.

AUGUSZTUS 21-ÉN DUNAÚJVÁROSBAN TALÁLKOZHATUNK A CITY ROCKS-AL

Időst és fiatalt egyaránt megmozgat a program. Korábban a legfiatalabb zenélő rocker 6 éves volt, a legidősebb meg a 71. életévét töltötte be a flashmob idején.

Via: CityRocks / Bortókép: CityRocks

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb