Sport

A második is megvolt: három gólos szegedi diadal a Szent Gellért Fórumban

Így kell ezt csinálni: magabiztos játék, három gólos győzelem jellemezte a Szeged-Csanád Grosics Akadémia és a III. Kerületi TVE összecsapását a Merkantil Bank Liga 2. fordulójában. Nem mellékes információ, hogy a fent említett három gól az ellenfél kapujában landolt.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – III. Kerületi TVE 3–0 (2–0)
Szeged, Szent Gellért Fórum, 1500 néző. Vezette: Hanyecz Bence (Baghy Csaba, Belicza Bence)
Szeged-Csanád GA: Molnár F.  – Ódor, Temesvári (Pejovic, a szünetben), Tóth G., Mohl – Simon Á. (Farkas A., 78.), Kovács M. – Gréczi (Dobos Á., 68.), Germán (Haruna, 55.), Dobronoky – Gajdos (Kóródi, 68.). Vezetőedző: Dragan Vukmir.
III. Ker. TVE: 
Horváth T. – Rédei, Erdei, Szalai V. (Schuszter, 76.), Bekker – Tamási (Opavszky, 56.), Egerszegi – Sili (Remili, 56.), Rabatin (Biben, 84.), Borvető – Horváth O.(Angyal-Tóth, 76.). Vezetőedző:  Kemenes Szabolcs.
Gól: Tóth G. (6.), Gréczi (29.), Gajdos (48.).

“Az egész csapat, a stáb megfelelően koncentrált, hiszen a csabai siker után volt rajtunk nyomás. Meg akartunk felelni az elvárásoknak, és azt gondolom, megérdemelten nyertünk” – nyilatkozta a meccs után a csapat portáljának Dragan Vukmir vezetőedző. A következő megmérettetés a Budafoki TE otthonában vár a szegedi srácokra, most vasárnap.

Forrás: Szeged-Csanád GA

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb