Sport

Ma meccsnap: újra pályán a Pick Szeged

Szerdán 17 órakor edzőmeccset játszik a nemrég nevet vátó Pick Szeged az újszegedi sportcsarnokban, ahol a Dabast fogadja először. A héten egyébként lesz még egy meccse a bajnok Szeged csapatának, szombaton a szerb Metaloplastika Sabac lesz az ellenfelük.

A szegedi kézisek péntek kora este értek haza Szlovéniából, tíz napot edzőtáboroztak Roglán. Minden rendben volt, egészségesen tért haza mindenki. Hétfő délután már a teljes keret edzésen vett részt. A két olimpikonuk, Kent Robin Tönnesen és Miguel Martins is elkezdi a munkát és bemutatkozik a csapatnak.

A Mester, Juan Carlos Pastor elmondta, szeretne mindenkit használni az edzőmeccseken, ezért forgatja a csapatot. Az biztos, hogy augusztus 11. izgalmas nap lesz Blonznak, Frimmelnek, Garciandíának, Tönnesennek és Martinsnak is, hiszen először húzzák majd magukra a szegedi mezt.

AZ EDZŐMECCS INGYENES LESZ

A csapat bízik benne, hogy minél többen szurkolnak majd nekik, hiszen az edzőmeccs ingyenes. Azok a szurkolóink mehetnek be, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. A Dabasi Kézilabda Klub az elmúlt szezonban nem mindennapi izgalmak közepette harcolta ki végül a bennmaradást az NB I-ben, és szerezte meg a 12. helyet. Idegenben 44-26-ra, itthon 42-27-re nyertek ellenük. A Pest megyei csapat már két edzőmeccset játszott. A Budakalász otthonában 28-28 lett az eredmény, míg az újonc Kecskemét ellen idegenben 30-28-as vereséget szenvedtek. A keretükben ott van az Fekete Bálint, aki egykor a Szegedet erősítette. A nyáron alaposan kicserélődtek, hatan távoztak, és saját nevelésű fiatalok kerültek a felnőttek közé. Kapusposzton erősödtek, visszatért Csurgóról Pallag Péter. A legismertebb játékosuk továbbra is a a beállós Szöllősi Szabolcs, aki egykor a magyar válogatottban is szerepelt.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb