Mindenmás

Hivatalos: a vasárnap Tiszába ugró szegedi férfi holttestét találták meg ma reggel (frissítve)

Holttestet emeltek ki a Tiszából kedd reggel – írtuk korábban, az esetre az egyik olvasónk hívta fel a figyelmünket, érdeklődésünkre Seller András, a Szegedi Vízimentő Szakszolgálat elnöke is megerősítette a hírt. Idő közben befutott a rendőrség hivatalos közleménye, sajnos beigazolódott a Szeged 365 kommentelők szomorú sejtése: a vasárnap Tiszába ugró, mindössze 32 éves fiatalember volt az.

A rendőrség ügyeletére 2021. augusztus 24-én 6 óra 39 perckor érkezett bejelentés, hogy egy horgász Szegeden a Tisza folyóban egy ismeretlen férfi holttestét találta meg. A szegedi rendőrök a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság, a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság és a Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat munkatársaival együttműködve, a holttestet a vízből kiemelték.

A helyszínen elvégzett adatgyűjtés eredményeként az egyenruhások megállapították, hogy a megtalált holttest, azonos azzal a férfival, aki 2021. augusztus 22-én a reggeli órákban a Bertalan Hídról a Tiszába ugrott.

A Szegedi Rendőrkapitányság az eset körülményeit vizsgálja.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: kmc wheels
'Fel a tetejéhez' gomb