Szegedi Arcok

Sz@rófantom is back! Kárász utcai kirakatot csúnyázott össze valaki (18+)

Megvan még a szegedi passzázson kísértő Sz@ófantom (bocs)? Úgy fest, visszatért, vagy legalább is, követőre talált: ma reggelre az egyik Kárász utcai üzlet kirakatát csúnyázta telibe valaki. A helyszínen cikkünk megírásának perceiben két rendőr és egy katona van kint.

Minden városnak megvan a maga szuperhőse:

  • Detroitnak a Robotzsaru,
  • Gotham Citynek a Batman,
  • Metropolisznak Superman,
  • és igen, Szegednek is van, bár a Super Shitman inkább a Joker, Venom és Lex Luthor neveivel fémjelzett szupergonosz kategóriát erősíti.

UTOLJÁRA AZ ÉV ELEJÉN VOLT SZEGEDEN KHM, ÖÖÖ, KHM… SZ@RAKODÁS (BOCS, NEM BÍRTUK KI)

A tavasszal nagy port kavart szegedi szupergonosz utoljára az év elején csapatta (ismét bocs), a fő “vadászerület” akkor a passzázs volt. Mint a rendőrségtől anno megtudtuk, a delikvens áprilisban került be a börtönbe, mivel a szabálysértési feljelentésekből eredő pénzbírságot nem tudta befizetni. Nem hivatalos értesüléseink szerint azóta már szabadlábon van, ergo még az is lehet, hogy ő csapott le újra – amint érkezik hivatalos rendőrségi információ az elkövetőről, jövünk vele!

FRISSÍTVE: A PROBLÉMA NAPI RENDSZERESSÉGŰ

Ránk írt az egyik bérlő, nem a fantom volt az elkövető. Mint a hölgy írja, a delikvens nem tiszteli a közelben lévő parfümériát és az ékszerboltot sem, a probléma napi rendszerességű, az ott dolgozó üzlettulajdonosok tehetetlenül nézik és takarítják. “Egyedül a Rendőrség az, akiktől maximális támogatást és intézkedést kaptunk ezidáig” – zárja sorait a Kárász utcai üzlettulajdonos, akinek írásából az is kiderült, a wannabe sz@fantomot Jánosnak hívják.

Köszönjük a fotót Iminek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb