Szegedi Arcok

Az ország nyárzáró fesztiválja, a SZIN elkezdődött! Na de ki szeretne oda, de leginkább vissza gyalog kullogni?

Töltsd le az APP-ot, és kövesd figyelemmel, hogy éppen hol jár a Taxi Plusz autód! A legfontosabb a fesztiválok előtt és után: a biztonság és a kényelem! Na ezt 100%-ban megkapod a Taxi Plusztól!

A fesztiválok ideje alatt halmozottan nagy kincs a Taxi Plusz vadonatúj applikációja, amelyben látod, hogy melyik taxi fogadta a rendelésed, követheted mikor és merről érkezik érted, valós forgalmi viszonyokkal számítva tervezi meg az útvonalatokat, miközben profin, korrektül számol a viteldíj kalkulátor.  

Nem akarunk zsákbamacskát ajánlani Nektek, ezért a SZIN első napján mi is kipróbáltuk: odafelé a macskaköves útig a hídig vitt a taxi, nagy sor sem volt így gyorsan bejutottunk! A ByeAlex koncertet végig táncolva, a kötelező koncert utáni mosdó előtti sorbanállás közben rendeltük a taxit, majd irány haza, mert másnap meló! Kényelmes, gyors, biztonságos, és folyamatosan lekövetheted az autót a telefonodon. Zseniális!

Tárcsázd az ötötötöt, vagy érthetőbben az alábbi számok valamelyikét: +3662555555 // +3662777777 // +3662470470 // +36304555555 

Gyorsan töltsd le az appot ITT: https://www.taxiplusz.hu és irány a SZIN!

A mai programokról itt olvashatsz:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb