Közélet

Vége a jó világnak: szeptember 8-tól 1500 forintba fog fájni, ha egy óránál tovább parkolunk a makkosházi Lidl parkolójában

A Szegeden láttam csoportba került fel egy érdekes poszt, amin megakadt a szemünk, vagyis, hogy ezentúl nem lehet csak úgy órákig otthagyni a kocsinkat a makkosházi Lidl parkolójában. Az üzletlánc ugyanis bevezette a fizetős parkolási rendszert, vagyis pontosabban 1500 forintunkba fog kerülni, ha egy órát meghaladóan is ott pihen a kocsink még a Lidl előtt.

A parkolót üzemeltető Park-Ferr Kft. azért, hogy senkit ne érjen váratlanul, a változásról írásban is értesíti a vásárlókat. Sőt, a fent látható táblák is jelzik, hogy szeptember 8-a után csengetnünk kell, ha nyitvatartási idő alatt egy óránál tovább álldogálunk a helyszínen. Az értesítő szerint így fog kinézni a parkolódíjak összege:

  • egy óra elteltével 1500 Ft.,
  • két óra elteltével 2500 Ft.
Fotó: Vadász Barbara.

Minden esetre érdemes lesz csipkednünk magunkat, ha nem akarunk még a parkolásra is költeni.

Köszönjük Nektek, hogy már ennyien “átköltöztetek” velünk az új Facebook oldalunkra! A régi hamarosan megszűnik, szóljatok minél több barátnak, ismerősnek, ITT várja őket az új otthonunk: (KATTINTS IDE)! Ne hagyjuk, hogy néhány gonosz kis algoritmus közénk álljon!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: DevOps consulting
'Fel a tetejéhez' gomb