KikapcsSzegedi ArcokVideo365

Szegedi cukrászok lepték meg élő adásban Bochkor Gábor műsorvezetőtársát, Lovász Lacit

Mozgalmasan indult a hét a szegedi REÖK Kézműves Cukrászda előtt: miután a hétvégén megnyitott a REÖK grandiózus szabadtéri tárlata, hétfőn a RETRO Rádió reggeli műsora következett, 6-tól a “ló faránál” ébresztette a szegedieket Bochkor Gábor és Lovász László. Az utóbbinak nem kis meglepetésben volt része, a szegedi cukrászok egy különleges tortával, nomeg macaronokkal és kézműves süteményekkel felfegyverkezve szöktek be a mobilstúdióba, hogy felköszöntsék a születésnapos műsorvezetőt.

Kereken a 45. születésnapját töltötte be ma Lovász László, Bochkor Gábor reggeli műsorvezetőtársa. “Lovász úr” a Magyar Ede téren köszöntötte hétfő reggel 6 óra 8 perckor a hallgatókat, amikor népes különítmény ugrott be a ló farához felállított mobilstúdióba. A szomszédos REÖK Cukrászda csapata egy tűzijátékkal megspékelt tortával lepte meg, mégpedig azzal a Havasi Málnával, amellyel pár hete elhozták a Magyarország Cukormentes Tortája verseny “leginnovatívabb termék” különdíját is. A műsorvezető először nem is látta, mi készül, hiszen háttal ült az ajtónak, ahol besurrant a három cukrász, nomeg a Szeged 365 operatőre és fotósa alkotta különítmény. A gerilla-akcióról tehát csakis a szemben helyet foglaló Bochkor Gábor vett tudomást, aki – bár nem volt beavatva – roppant profin egészen addig nem kommentálta a történéseket, amíg a köszöntés meg nem történt. Ezt követően viszont megcsillogtatva énektudását egy hangos Happy Birthday-ben tört ki, amelyben a téren összegyűlt szegediek nagy elánnal segítettek.

LOVÁSZ LACI NAGY ÉDESSÉGRAJONGÓ

Mint a Retro Rádió csapatától megtudtuk, Lovász Laci nagy édességrajongó hírében áll, a köszöntést éppen ezért – némi megrökönyödést követően – kitörő lelkesedéssel fogadta. “Nagyon büszkék vagyunk az idén különdíjas Havasi Málnánkra, amely a vendégeink körében is roppant népszerű. Amikor megkerestük a rádiót a köszöntés ötletével, már tudtuk, hogy ez lesz, amit születésnapi ajándékként becsempészünk a stúdióba” – magyarázta Rádai Edina, a szegedi REÖK Kézműves Cukrászda ügyvezetője.

A cukrászokkal együtt Magyar Andor kollégánk is beszökött a stúdióba, íme a meglepetés, az elejétől a végéig, Szeged 365 videón:

Köszönjük Nektek, hogy már ennyien “átköltöztetek” velünk az új Facebook oldalunkra! A régi hamarosan megszűnik, szóljatok minél több barátnak, ismerősnek, ITT várja őket az új otthonunk: (KATTINTS IDE)! Ne hagyjuk, hogy néhány gonosz kis algoritmus közénk álljon!  

Operatőr: Magyar Andor, Szeged365. Fitók: Nyitrai Szilárd.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb