Kikapcs

Wolf Kati, Weisz Viktor, buborékfoci és rodeóbika – a jótékonysági rendezvénnyel segítik a Gemma Központot

Szeptember 11-én Wolf Kati, Weisz Viktor, Rudner Barnabás és az Irígy Hónaljmirígy is fellép azon az I. Jótékonysági Egészség és Élménysport Napon, melynek a Szent Gellért Fórum ad helyet. Az ingyenes családi rendezvény a Gemma Központért jön létre – osztották meg a rendezvény részleteit a Szeged365-tel a szervezők.

Mint írják, a Gemmában minden a gyerekekért történik, ezért jön létre az I.Jótékonysági Egészség és Élménysport Nap a Szent Gellért Fórumban. Szeptember 11-én 10 órától startol a program a Dorozsmai úti sportkomplexumban, és egy izgalmas, kalandos családi napot terveznek a szervezők, ahol többek között meg lehet ismerni a szegedi Gemma Központot- és egyben legújabb szolgáltatását, a Fejlesztő Kuckót. A jótékonysági program célja a szociális érzékenyítés az egészséges és a sérült gyerekek között. Ehhez kitűnő helyszín a Szent Gellért Fórum, melyet a fenntartó Szeged-Csanádi Egyházmegye – támogatásként- ingyenesen ajánlott fel a Gemma Központ számára.

BUBORÉKFOCIVAL, RODEÓBIKÁVAL ÉS MÉG SUMOVAL IS KÉSZÜLNEK

Lesz itt minden: élmény, sport, élménysport- no meg szórakoztató kikapcsolódás. Az egész család játszva sportolhat, hiszen buborékfoci, big-ball zorb, rodeóbika, szárazföldi banán, billiárdfoci, bungee run, minisegway, óriás legó-építőjáték, archery tag, sumo, szivárványos csúszda, minimanó csúszda, ninja akadálypálya, vakond hajsza, óriás jenga, óriás dominó várja a família apraját és nagyját. Mint tovább írják, a 10 órától 19 óráig tartó, kalandokban gazdag napról nem hiányozhat a gyereknevetés sem. Ebben segít 10.00-tól a Barboncás Társulat egyórás Tiszavirág című bábelőadásával. 11 órakor tánc: érkezik a Tiszavirág Néptáncegyüttes fellépése 10 percben, majd délben a Gemma Központ hivatalos himnusza a BroWn előadásában csendül fel. Sokak kedvence, az Irigy Hónaljmirigy 14 órakor pattan színpadra, 16 órakor pedig az aranytorkú énekesnő, Wolf Kati énekli el, hogy „Szerelem, miért múlsz?”. 18 órától Weisz Viktor koncertezik. Az ingyenes rendezvénnyel a családi nap a fejlesztésre szoruló gyerekekért létrejött Gemma Központot támogatja.

Köszönjük Nektek, hogy már ennyien “átköltöztetek” velünk az új Facebook oldalunkra! A régi hamarosan megszűnik, szóljatok minél több barátnak, ismerősnek, ITT várja őket az új otthonunk: (KATTINTS IDE)! Ne hagyjuk, hogy néhány gonosz kis algoritmus közénk álljon!  

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: tire pressure gauge
  2. Visszajelzés: บับเบิ้ล
'Fel a tetejéhez' gomb