Szegedi Arcok

Szegedi kötődésű hölgy lett a 2021-es év legjobb női műsorvezetője

Tizenkét kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán szeptember 8-án este a Budapest Music Centerben. A legjobb női műsorvezető a szegedi születésű, a középiskolás éveit a Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumban töltő Ördög Nóra lett, Istenes Bence pedig a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést kapta meg.

Tudjuk, hogy csalódtatok.

Tudjuk, hogy Várkonyi (Mészáros) Andreát várva rántottatok klaviatúrát (Szeged365 sunyin nevet), egy vad komment-cunamira készülve.

NYOLCADIK ALKALOMMAL ADTÁK ÁT A DÍJAKAT

Nyolcadik alkalommal értékelték a szakújságírók a tavalyi év legkiemelkedőbb televíziós teljesítményeit és személyiségeit. Az RTL Klub hat, a TV2 öt, a Spektrum Home egy elismeréssel tért haza az idei Televíziós Újságírók Díja gáláról, amelyre a vezető hazai televíziós csatornák szakemberei és sztárjai, valamint a sajtó képviselői kaptak meghívást. A Budapest Music Centerben rendezett esemény idén közel 200 vendég részvételével, kiemelkedően nagy sajtóérdeklődés mellett zajlott, a díjátadó házigazdája immáron harmadik alkalommal Gundel Takács Gábor volt. 

ÖRDÖG NÓRI, JÓ ÚTON JÁRSZ!

A legfontosabb kategóriák díjazottjai:

  • A legjobb női műsorvezető Ördög Nóra lett,
  • Istenes Bence kapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést,
  • Bereczki Zoltánt a zsűritag kategóriában díjazták,
  • Sztarenki Dóra és Scherer Péter a legjobb színésznő, illetve színész díját vehette át,
  • Barta Ágnest pedig a legjobb mellékszereplőnek választották.

Rendhagyó momentum volt a legjobb női műsorvezető kihirdetése, a kategóriagyőztes Ördög Nóra ugyanis, aki nem mellesleg ezen a napon ünnepelte a 40. születésnapját, nem tudott részt venni az eseményen, így telefonon jelentkezett be és köszönte meg az elismerést. Elmondta, mivel az életének felét televíziózással töltötte, ez a díj számára egy jel, hogy jó úton járt. 

MÓRAHALMON NŐTT FEL, SZEGEDRE JÁRT ISKOLÁBA

A Junior Prima díjas televíziós műsorvezető, szerkesztő Szegeden született 1981. szeptember 8-án, szóval pont tegnap, a díjátadó napján ünnepelte a negyedik X-et. (Isten éltessen!) Az általános iskolát a Móra Ferenc Általános Iskolában végezte Mórahalmon, középiskolai tanulmányait pedig a Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumban, Szegeden, itt is érettségizett. Pályáját egy szegedi kábeltelevíziónál kezdte, ezután került az RTL Klubhoz gyakornokként. A többit pedig már ismeritek…

Extra, Szeged365-ös szál: a tegnapi Mucsi-cikkünkben emlegetett, a XX. Szegedi Borfesztivált (2014) népszerűsítő “Szigorúan egy pohárkával” című videó operatőre Nóri testvére, a szintén szegedi kötődésű Ördög Árpád volt, a rendezője pedig Kiss Balázs kollégánk.

Köszönjük Nektek, hogy már ennyien “átköltöztetek” velünk az új Facebook oldalunkra! A régit a megszűnés veszélye fenyegeti, szóljatok minél több barátnak, ismerősnek, ITT várja őket az új otthonunk: (KATTINTS IDE)! Ne hagyjuk, hogy néhány gonosz kis algoritmus közénk álljon! 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb