Kikapcs

Ments meg egy könyvet! Shakespeare összes műve ingyen vár a Fürj utca sarkán (siess)

Tegnap még azt hittük, hogy a hét legjobb fej szegedi kezdeményezése díjat a tini-szemétszedő Teentrashers szombati akciója viszi el, erre vasárnap délután megláttuk az alábbi posztot, az Újszeged az én otthonom nevű közösségi média csoportban. Az írást kitevő, egyébként tankönyv-készítéssel foglalkozó Péter selejtezett, a feleslegessé váló könyveket pedig kiállította egy takaros kis Salgo-polcon a Fürj utcára. Jól gondoljátok: ingyen elvihetőek, amíg a készlet tart.

Mi a helyetekben sietnénk, a poszt háromnegyed órája került ki, plusz ugye, most már nálunk is itt virít…

“Évtizedek óta (tan)könyvek, kiadványok készítésével foglalkozok. Így a selejtezéssel egybekötött rendrakás után ezeket a könyveket, DVD lemezeket fájó szívvel vinném ki a hulladékudvarba” – írja a posztban a könyvek (ex)gazdája, Horváth Péter. A hét legjobb fej kezdeményezését elindító szegedi férfi hozzáteszi, hátha valaki még elolvasná Shakespeare összes művét, vagy a Medicina krónikáját, esetleg a Homeopátiát találná érdekesnek.

A kiadványok az alábbi címről vehetőek el ingyen: Fürj utca 134/A, amely a Fürj és Szövetség utcák találkozásánál van, az EKO Parknál.

Fotók: Újszeged az én otthonom

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb