Szegedi Arcok

Bye-Bye, Netpincér! Egy hét múlva már a Foodpanda futárai hasítanak Szegeden

Megszűnik a Netpincér márkanév, helyette Foodpanda néven, új arculattal működnek tovább szeptember 28-tól – tájékoztatta a Delivery Hero Hungary Kft. az MTI-t. Szóval, egy hét múlva már nem a jól megszokott piros dzsekis arcok várakoznak majd a Kárász utca és a Dugonics tér sarkán, sőt, hamarosan már Szegeden is rózsaszín pandás táskában hozzák majd ki a kedvenc pizzánkat.

Ilyen szerkóban hasítottak a futárok eddig Szeged utcáin:

…és ilyenben fognak ezentúl:

Ami egyben azt is jelenti, hogy a kék-piros szegedi futár-konkurenciaharc helyett jön majd a kék-rózsaszín:

Egyéb nagy változás nem várható, mindössze annyi, hogy:

  • Netpincér helyett Foodpanda-arcok hozzák majd a vacsit,
  • értelemszerűen az oldal és az applikáció neve is változni fog,
  • plusz a tervek szerint október elejétől pedig vény nélkül kapható gyógyszerek és patikai termékek is rendelhetők a foodpanda kiszállítással.

Mint közölték, az 1999 óta működő, magyar alapítású NetPincér ételrendelő platform 2016-ban lett a világszerte több mint 50 országban jelenlévő Delivery Hero vállalatcsoport tagja. A cégcsoporton belül szeretnék egységesíteni a márkákat Európában, ennek első lépéseként a kontinensen Németország után Magyarországon vezetik be a Foodpanda márkát.

A cég csaknem 6000 éttermi és üzleti partnere megmarad, és továbbra is együtt dolgoznak a több mint 4300 szerződött futárpartnerükkel. A felhasználók számára a kezelőfelület nem változik, minden funkció elérhető marad, de az oldal és az app megjelenése megújul. Október elejéig még a NetPincér applikáció is elérhető.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb