Mindenmás

Napi pakk: újra kisüt a nap, Szeged felé robog az indián nyár!

Túléltük a szürreális közlekedési káoszt hozó Autómentes Napot (ami ugye, minden volt, csak éppen autómentes nem), tisztes távolban a fránya hétfő, sőt, úgy fest, még a nap is ki fog ma sütni. Itt a csütörtök, avagy a jó öreg kis-péntek, kezdjük a legfontosabb Szeged365 infókkal!

Tökéletes alvás, kirobbanó energia a reggelekhez! Az előző két tényező és a Szeged365 napi pakk támogatója a szegediek álommanója, a Matrackuckó!

Boldog névnapot Nektek,

  • Tekla,
  • Ildikó,
  • Ilona,
  • Ila,
  • Lina,
  • Líviusz,
  • Telma!

Természetesen akadnak évfordulók is mára, jöjjön rögtön az első: 175 éve pont ezen a napon történt, hogy két német csillagász, Johann Gottfried Galle és Heinrich d’Arrest felfedezte a Neptunusz bolygót. Ha legalább annyira kocka vagy, mint a Szeged365 szerkesztőségében dolgozók, a következő jeles dátumon el fogsz morzsolni egy könnycseppet. Fusajiro Yamauchi 132 éve alapította meg a Nintendot, ami első körben videójátékok helyett taxi és szállodaüzemeltetéssel, nomeg kártyapakli-gyártással foglalkozott.

TEGNAP MÉG A FELHŐK MÖGÖTT SUNNYOGOTT, MA ELŐBÚJIK A NAP

Reggel ködfoltos 1-9, délután 16-22 fokot mérhetünk. Ami pedig igazán klassz hír, hogy a csütörtöki hűvösebb idő után pénteken már magabiztosan 20 fok fölé kúszik a hőmérő higanyszála, sőt, a hét végére visszatér az indiánnyár Szegedre.

Bővebben:

EGY KICSIVEL KISEBB LESZ A KÖZLEKEDÉSI KÁOSZ, DE NYUGI, CSAK EGY KICSIVEL

Szürreális közlekedési káosszal ünnepeltük Szegeden az Európai Autómentes Nap című eseményt, ami minden volt, csak autómentes nem. A Bertalan hídon kialakult hering-party egyik fő oka a Római körúti, balesetveszélyes aknafedlapok cseréjére volt. A munkálatok a szerda esti órákban véget értek, így a külső sáv ismét járható:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb