Szegedi Arcok

Indulhat a mulatási, minden készen áll: a szegedi születésű Várkonyi Andrea ma kimondja az igent Mészáros Lőrincnek

Sajtóinformációk szerint szeptember 24-én, azaz ma lesz Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvője. Az előzetes hírek arról szóltak, Tihanyban kelnek egybe majd, a legfrissebb pletykák szerint viszont Alcsúton tartják a ceremóniát – írja az Index.

Nagy érdeklődés övezi a szegedi születésű Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc kapcsolatát, folyamatosak a találgatások a menyegzőjükre vonatkozóan. Úgy tudni, a tévés és az üzletember a mai napon házasodik össze, és feltehetőleg igen nagy lesz a felhajtás a ceremónián. Bár az elmúlt hetekben arról szóltak a hírek, hogy Tihanyban esküdnek majd, a 168 óra szerint van rá esély, hogy ez az információ is fals volt, ahogy a lánybúcsúról és az eseményen fellépő sztárvendég kilétéről szóló hírek.

LEÁNYBÚCSÚ, DE SZOLÍDAN

Miután a ceremóniáról továbbra sem érkeztek információk, folytatódtak a találgatások. Legutóbb a tévés lánybúcsújáról csepegtetett információkat a Story magazin, egy közelgő balatoni luxusvitorlázást belengetve – azt írták, az eseményre az esküvő előtti napokban kerül sor és riói karneváli hangulatban telik majd. Várkonyi Andrea azonban ezt a pletykát is cáfolta: egy fotóval bizonygatta a közösségi oldalán, hogy a leánybúcsún már rég túl van, és egyáltalán nem úgy zajlott, ahogy arról a magazin értesült. “A tisztánlátás kedvéért: volt lánybúcsú, de nem egy luxusvitorláson, hanem egy barátnőm lakásának teraszán, öt civil barátommal, akikkel egy vacsora mellett, meghitt hangulatban töltöttük az estét. Tudom, sokkal unalmasabb, mint a riói karnevált idéző luxushajó, de akinek ez csalódás, az írjon inkább regényt” – írta a bejegyzésében. 

A LAKODALOM MINDEN BIZONNYAL ALCSÚTON LESZ

Ahogy a sztárvendég és a függetlenséget búcsúztató parti híre kapcsán is mellé lőttek a bennfentes infók, a ceremónia helyszínében sem lehetünk már biztosak. Az eddigi találgatások alapján a legtutibbnak Tihany tűnt, ám a 168 óra tegnap olyan fotókkal állt elő, amelyek arra utalnak, hogy Alcsúton lesz a buli. Miután az Alcsúti Arborétum honlapjára, illetve a Facebook-oldalára is felkerült, hogy a park technikai okok/forgatás miatt szeptember 13-26. között zárva tart, a portál elkezdett gyanakodni, és az egyik munkatársát a helyszínre küldte. A tudósítás szerint a területet kordonokkal kerítették körbe, és biztonsági őrök egész hada tartózkodik ott. Közülük volt, aki azt mondta, az arborétumban rendezvényt tartanak, de olyan is, aki a korábbi kiírásnak megfelelően filmforgatásról beszélt. A területet a lap szerint az az Eurovéd Security Zrt. biztosítja, amely rendszeresen együttműködik Mészáros Lőrinc cégeivel is. Hogy filmforgatás vagy Mészáros Lőrincék esküvője lesz a helyszínen, egyelőre bizonytalan. A lap információi szerint mindenesetre a helyszínre több kamionnyi fehér virág érkezett.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb