Szegedi Arcok

Rosszul lett, majd a kórházban tért magához a szegedi születésű lemezlovas, DJ Dominique

Egyik szegedinek sem kell bemutatni Várkonyi Attilát, művésznevén DJ Dominique-t. A szegedi születésű lemezlovas a Retro Rádió épületében lett rosszul, elmondása szerint feltehetőleg agyérgörcsöt kapott.

Budapesten tartott volna retró bulit csütörtök este DJ Dominique, ám végül nem érkezett meg a helyszínre. A Blikk megtudta, hogy Várkonyi Attila kórházba került, ezért nem tudott megjelenni az eseményen. Az Index megkeresésére a Retro Rádió eljuttatta hozzájuk a lemezlovas közleményét.

“Egy hirtelen rosszulléttel kórházba kerültem. Szerencsére az ijedelem nagyobb volt, mint a baj. Kivizsgáltak, és minden leletem negatív. Az e heti fellépéseimet lemondtam, de a jövő héten már újra mehetek. Az viszont biztos, hogy most kicsit visszaveszek a tempóból, mert családom van, és nekik szükségük van rám” – közölte Várkonyi Attila ma reggel a történtek kapcsán. 

A KÓRHÁZBAN TÉRT MAGÁHOZ

Blikk is elérte a rádióst, aki a lapot arról informálta, hogy feltehetőleg agyérgörcsöt kapott – szerdán este a rádió épületében lett rosszul, de már minden rendben van vele.  Mint mondta: “Szerdán este végeztem a rádióban, és nekiindultam volna a fellépésemnek, amikor egyszer csak elkezdett velem forogni a világ. Leültem a székre, és csak annyit tudtam mondani, hogy nagy baj van. Onnantól kedve nem emlékszem semmire egészen addig, míg a kórházba nem kerültem. Ott aztán egyszer csak kitisztult minden” – tájékoztatott Várkonyi, hozzátéve: a hétvégén mindenképp pihenni szeretne. 

Várkonyi Attilával legutóbb májusban készítettünk interjút, amelyet itt találsz:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb