Mindenmás

Napi pakk: visszatért a Facebook, akár 28 fok is lehet az őszi tavasz utolsó napján Szegeden!

Mielőtt még kardodba dőlnél a Facebook hétfő esti krach-ját követően szólunk: offline is van élet, főleg Szegeden (ráadásul újra működik a nagy kékség)! Indul a kedd, az utolsó nap, amikor még tényleg klassz idő lesz a Napfény Városában, mi pedig már be is készítettük a reggeli kávéd mellé dukáló Szeged 365 Napi Pakkot!

Tökéletes alvás, kirobbanó energia a reggelekhez! Az előző két tényező és a Szeged365 napi pakk támogatója a szegediek álommanója, a Matrackuckó!

Boldog névnapot Nektek,

  • Aurél,
  • Pálma,
  • és Attila!

Ma van a pedagógusi jogok világnapja, 85 éve született Václav Havel cseh író, politikus, köztársasági elnök, emberjogi harcos, és ma 52 éve, hogy adásba került a Monty Python műsora a BBC-n.

MÉG EGY NAP TAVASZ, A SZEGEDI ŐSZBEN

Szerdán ránk tör az igazi ősz Szegeden, előtte viszont még szép, napos időjárásra van kilátás, viszont élénk, majd erős lesz a déli, délkeleti szél. A legalacsonyabb reggeli hőmérséklet 10 és 17 fok között alakul, majd napközben 22 és 28 fok közé melegszik a levegő.

Holnaptól viszont jön a hidegfront,

  • egy hullámzó frontrendszer éri el térségünket,
  • borongósabb, hűvösebb idő jön, 
  • eső, záporeső, néhol zivatar kíséretében,
  • sőt a hőmérséklet is alaposan lecsökken majd, maximum 16 fokkal Szegeden.

FACEBOOK, INSTAGRAM, TELEKOM… MÉG VALAKI, EGY ÖSSZEOMLÁST, ESETLEG?

Kalandosan alakult a hétfő este a virtuális térben viszont úgy fest, a gondok kedd reggelre megoldódtak. Ha átaludtad volna a nagy leállósdit, íme a tegnap este történtek:

Éjfél előtt helyreálltak a szolgáltatások, az okok kapcsán pedig megszólalt a nagy kékség is. Mint írták, szó sincs hacker-támadásról:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb