Szegedi Arcok

Most Rád is szükség lesz: indul a Nagy Szegedi Forgalomszámlálás!

A szegedi közösségi közlekedés egy kicsit olyan, mint az autók, a politika vagy a foci: egy kicsit mindenki ért hozzá, mindenki tudja, hogyan kellene csinálni. Mit szólnál hozzá, ha most Te lehetnél az, aki beleszól, hol legyenek sűrűbbek a járatok? Sőt, emeljük a tétet: mit szólnál hozzá, ha mindezért még korrekt fizetést is kapnál?

Ha felcsillant a szemed, van egy klassz hírünk, olvass tovább, (szerintünk) imádni fogod.

INDUL A NAGY SZEGEDI FORGALOMSZÁMLÁLÁS, IDEIGLENES KOLLÉGÁKAT KERESNEK A FELADATRA

A képlet egyszerű: 2021. október 13-án forgalomszámlálást végez a Szegedi Közlekedési Társaság és a Volánbusz Zrt., az eredmény pedig minden szegedi életére hatással lesz:

  • Befolyásolja a menetrendet,
  • ez alapján sűríthetik,
  • bővíthetik,
  • vagy éppen ritkíthatják a járatokat.

A projekt ráadásul az emberek könnyebb mozgását, az élhetőbb Szegedet és a környezetvédelmet is szolgálja, a lehető legjobb megoldást kínálva a városi autózás alternatívájaként.

…ÉS ITT JÖSSZ TE A KÉPBE: SEGÍTS (MÉG) JOBBÁ TENNI SZEGEDET ÉS KÖZBEN KERESS PÉNZT

Ahogy a Tankcsapda énekelte, “tudok egy munkát.” A Lukács Laci féle klasszikussal ellentétben azonban itt nem kell senkire sem lövöldöznöd, sőt, egészen magasztos dologról van szó: forgalomszámlálóként, szegediként személyesen is segítheted a város fejlődését, méghozzá nem is ingyen. A munkavégzés ülve, fűtött járművön történik, korrekt pénzért, a régió egyik No1 munkaerőtoborzó vállalata, a Produkteam szervezésében. A feladatod a fel- és leszállók számlálása lesz, szóval fizikailag abszolút nem megterhelő, a műszakok pedig választhatóak:

  • van reggel plusz délelőtt, ami hajnali elsőtől kb délig tart,
  • délutános, 12:00 utáni kezdés, ami az utolsó járatig megy,
  • lehet egész napra is menni,
  • de van osztott műszak is, ami egy kicsit délelőtti – délutáni is, ugyanazon a napon.

TÖBB, MINT EZER EMBERNEK AD MUNKÁT A PROJEKT

Nem semmi dolog lesz a 2021-es szegedi forgalomszámlálás, ez a város legnagyobb tömeget megmozgató alkalmi munkalehetősége, mivel több, mint ezer embernek ad munkát a feladat elvégzése. Mint a Produkteam-esektől megtudtuk, jelentkezhet diák, felnőtt, nyugdíjas, mindenkinek várják a jelentkezését, október 13., szerdára.

ITT JELENTKEZZ

A jelentkezés olyan, mint az egyszer egy, ezen a linken tudsz csatlakozni: https://bit.ly/forgalomszamlalas2021 Itt egy Google Form-ot kell kitöltened, a beérkezésed után pedig már küldik is a további teendőket.

Köszönjük, hogy segítesz jobbá, élhetőbbé tenni a szegedi tömegközlekedést! Bővebb infóért kattints IDE!

Kapcsolódó cikkek

3 hozzászólás

  1. Visszajelzés: micro step
'Fel a tetejéhez' gomb