BlogVideo365

Köszi a terheléses támadást, egyben sok szeretettel köszöntjük vadonatúj brazil, ukrán és török olvasóinkat!

Minden olvasónk egy igazi kincs, hál’ Istennek (és főként Nektek, akik nap mint nap bennünket olvastok) rengetegen vagyunk már a Szeged365 virtuális családjában. Öröm minden újabb látogató az oldalunkon, pláne, ha pár perc alatt többmillió érkezik belőle, olyan remek országokból,

  • mint a karneváljairól, gyönyörű lányairól és harcművészeti sikereiről közismert Brazília,
  • a napsütötte, a szegediek körében is roppant népszerű nyaralóhelyeiről híres Törökország,
  • vagy Európa nagy, büszke, vodka áztatta medvéje, Oroszország.

HUPSZ, EGY TERHELÉSES TÁMADÁS (MÁR MEGINT)

A viccet félretéve, ma délután 13.00 után kaptunk egy masszív terheléses támadást Oroszországból, Brazíliából, Törökországból Romániából, Ukrajnából és egy kicsit itthonról is, többen is jeleztétek, hogy pár percen át vagy nem, vagy nehezebben jött be a Szeged365.hu, hát ezért volt. 3-4 perc alatt “látogatók” milliói futottak be, azzal a gonosz kis céllal, hogy hirtelen túlságosan nagy adatforgalmat generáljanak az oldalon. A tűzfalunk megfogta a támadást és a hirtelen több ezerszeresére nőtt adatforgalmat, szóval, köszönjük, jól vagyunk, sőt, soha nem voltunk ilyen jól.

Terheléses támadást kapni egyébként is trendi, állítólag az Ellenzéki Előválasztás oldala is ezt tolja, bár, velünk ellenben mi nem sírunk, sőt, igazából jó kis tréning ez a tavasszal újraépített oldalunknak és a rendszergazdáinknak (bár, erről inkább őket ne kérdezzük meg).

A NYÁR VÉGÉN VALAKI A KÖZÖSSÉGI MÉDIA OLDALUNKAT PRÓBÁLTA MEG KIFÜSTÖLNI, MAJDNEM SIKERÜLT NEKI

A nyár végén majdnem törölte a közösségi média oldalunkat a Nagy Kék Főnök, mint az ír központtal, hónapok óta tartó levelezgetésben-telefonálgatásban kiderült, valószínűleg kamu account-ok százai jelentették egy időpontban az oldalunkat, felhergelve az algoritmusokat. Hogy ugyanaz a “gonosz kis virtuális mókus” állt-e a slamasztika hátterében, mint az időnként visszatérő terheléses támadások esetében, még nem tudjuk, minden esetre az már biztos, hogy a mai, külföldi támadások előtt első körben Magyarországról próbáltak lebombázni bennünket, az IP cím pedig már meg is van, szóval, nyomon vagyunk.

HA MÁR SZÓBA KERÜLT A NAGY KÉKSÉG

Szóval, ha már szóba került. Mint tudjátok, létre kellett hoznunk egy “B” oldalt is, amikor úgy volt, hogy kilövik az eredeti Szeged365 social media platformot.

A kálváriánk még nem ért teljesen véget, de 3 hónap herce-hurca után úgy állunk, hogy (állítólag) megmarad a régi oldalunk is. Hálásan köszönjük Nektek, hogy ennyire sokan feliratkoztatok az újra (is), biztosítva ezzel, hogy soha ne legyen olyan algoritmus, amely elszakíthat bennünket egymástól. A nyáron indult kálvária részleteit ebben a videóban tudjátok megnézni, ha lemaradtatok volna róla:

Amint 100%-ban biztosak lehetünk abban, hogy “túléli” a régi oldal, egyesíteni fogjuk az utólag, újonnan létrehozottal (addig is, mindkettőt használjuk, biztos ami biztos). Mégegyszer, hálás köszönet Nektek, amiért kitartottatok mellettünk a nem kicsit necces időszakban is!

PÁR HÉT ÉS JÖN A 2021-ES ŐSZ LEGNAGYOBB SZEGED365-ÖS MEGLEPETÉSE

Legyen szó szíriuszi gyíkemberek chemtrail-támadásáról, kamu-felhasználók százaival tolt virtuális feljelentgetésről, vagy non-stop terheléses támadásokról, a Szeged 365 virtuális családja együtt marad, köszönjük, hogy nap mint nap ennyire sokan választjátok Szeged független hírportálját! A hűségeteket és a minden rekordot megdöntő interaktivitásotokat (Ti vagytok a legjobb paparazzik, de ezt már mondtuk párszor) pár héten belül másfél éves történetünk eddigi legnagyobb durranásával háláljuk meg.

Tudjuk, hogy imádni fogjátok.

Loading.

Baráti üdvözlettel,

Kisházi Sándor

főszerkesztő

Szeged 365 – szegedi, független, igazi!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb