Kikapcs

Ettől még a zombik is kifekszenek, avagy bűntényekkel és halloweeni orgonashow-val lep meg bennünket a Szegedi Vadaspark

Igazi nyomozásra invitálja a látogatókat az év utolsó nagy rendezvényén a Szegedi Vadaspark. A állati cukiságok mellett most egy “hulla jó bulival” készülnek a Halloween-ra – írja a Vadaspark Facebook posztjában.

Minden esetre izgalmasan hangzik az esemény beharangozója, hiszen olyan kérdésekre kell választ találnunk majd, mint hogy:

  • Ki rabolta el a Fogtündért?
  • Mi köze egy szakállas bagolynak a bűntényhez?
  • Miért kellett meghalnia egy gondozónak?
  • Na és egy gibbonnak?
  • Ráadásul hova lett a holttest?

Ilyen kérdésekre kaphatunk választ azok, akik a hónap utolsó napján a Szegedi Vadasparkba. Mint tovább írják, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Osztályával közös játékon a legjobb nyomozókra lesz szükségük. A gyerekek a Fogtündér kiszabadításában segíthetnek, míg a nagyobbak és a felnőttek egy vadasparki bűnhálózat és egy fejét vesztett gondozó megölésének felderítésében vehetnek részt.

HÁTBORZONGATÓ HELYSZÍNEK KONTINENSEKEN ÁTÍVELŐ NYOMOK

Azt már most elárulták, hogy hátborzongató helyszínek, kontinenseken átívelő nyomok vezetnek el a tettesekhez. A Bűnmegelőzési Központ állomásai kicsiknek és nagyoknak is szórakoztató és izgalmas programot látott elő, valamint a szellemeket, boszorkányokat és zombikat is ámulatba ejtő Rákász Gergely koncertorgonista és Papp Norbert homokanimátor közös produkciója is látható lesz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb