Sport

Volt ma valami a levegőben: a Szedeák is kikapott

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia után a Naturtex-SZTE Szedeák is verséggel zárta a hétvégét, a szegedi kosarasok ezzel a szezon második meccsét is elvesztették. Az újszegedi Városi Sportcsarnokban 64:73-ra kaptak ki az Oroszlánytól, Szrecsko Szekulovics azt nyilatkozta, értetlenül áll a történtek előtt.

Naturtex-SZTE-Szedeák–Oroszlány 64–73 (18–21, 20–15, 9–19, 17–18)
Tippmix férfi kosárlabda NB I./A csoport, 6. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 800 néző. Vezette: Cziffra, Söjtöry, Sörlei.

  • Naturtex-SZTE-Szedeák: PERSONS 23/3, Balogh 2, COOK 19/6, Hunt 3/3, Bognár 9/3. Csere: Alston 3, Szatmári 2, Keller I. 3/3, Kerpel-Fronius B. , Filipovics, Polányi. Vezetőedző: Szrecsko Szekulovics.
  • Oroszlány: Ihring 16/6, Miliszavljevics 12/6, Carev, Minchev 16/3, Burns 11. Cserék: Parrish 8/6, Ruják 2, Garamvölgyi -, Tóth B. 8/6. Vezetőedző: Sebastjan Krasovec.

‘Értetlenül állok a meccs előtt, mert Zalaegerszegen egészen másképp játszottunk. Nem csak rajtuk múlt, de muszáj kicsit kritizálnom is: az első félidőben két légiósunk nem szerzett pontot, ez nem fér bele. Sajnálom, hogy hazai pályán ezt a meccset sem tudtuk megnyerni, így nehéz helyzetbe sodortuk magunkat” – nyilatkozta a csapat hivatalos portáljának Szrecsko Szekulovics vezetőedző, aki szerint energia nélkül és sok hibával játszottak, amin változtatniuk kell.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb