Mindenmás

Késelés Algyőn: a saját testvérét szúrta le a részeg férfi

Késeléssé fajult egy testvérvita szombat délután Algyőn, az ittas gyanúsított combon és felsőtesten is megszúrta a testvérét, akinek életveszélyes sérülései keletkeztek. A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség ma reggel az elkövető letartóztatását indítványozta.

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki ittasan kétszer is megszúrta testvérét – tudtuk meg az ügyészség közleményéből. A megalapozott gyanú szerint a két férfi között szombat délután 4 órakor alakult ki vita az egyik Szeged környéki településen (bár ez nem része a közleménynek, biztos forrásból úgy tudjuk, a hétvégi, algyői esetről van szó) levő közösen lakott ingatlanban. A vita során az ittas gyanúsított egy késsel, kétszer – combon és felsőtesten – szúrta a testvérét. A szúrás következtében a sértettnek életveszélyes sérülései keletkeztek.

Az életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés, valamint az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel tett indítványt a férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére.

Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a mai napon, telekommunikációs eszközzel megtartott ülésén fog dönteni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb