Mindenmás

Elszállt a Vodafone telefonos szolgáltatásának egy része, több feltöltőkártyás szám is elérhetetlen (frissítve)

Szerda reggel óta több Vodafone feltöltőkártyás telefonszám vált elérhetetlenné. Az ügyfélszolgálat többeknek azt válaszolta, hogy a sim kártyák azért nem csatlakoznak a cellákra, mert központi hiba miatt „kezelhetetlen méretű” telefonszámot tiltottak le – írja olvasói levelek alapján a Telex.

Volt olyan, akinek azt mondták az ügyfélszolgálaton, hogy több ezer kártyát érint a hiba. A cég sajtóosztálya azt mondta a lapnak, hogy az ügyfelek „szűk körét” érinti a probléma, de pontos adatokat nem közöltek. A portál emlékeztet, hogy a Vodafone-nál július közepén volt nagyobb leállás, akkor autópálya-matricát és parkolást nem lehetett intézni.

FRISSÍTVE: MEGOLDÓDOTT A PROBLÉMA, INGYEN NET JÁR AZOKNAK, AKIKNEK ELSZÁLLT A FELTÖLTŐKÁRTYÁJA

A Vodafone ma kiküldött hivatalos tájékoztatója szerint megoldották a technikai problémát. Mint írják: “a feltöltőkártyás ügyfelek szűk körét érintő problémát elhárították, ugyanakkor arra kérik az érintett ügyfeleket, hogy a teljes helyreállítás érdekében indítsák újra a készülékeiket. Az okozott kellemetlenségek miatt egy hétre szóló 3GB díjmentes adatot és korlátlan hívásopciót kapnak, melyről e-mailben küld értesítést a szolgáltató az érintett ügyfeleknek.”

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb