Szegedi Arcok

Várkonyi Andrea: “Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel”

Terjedelmes interjút adott a HOT! magazinnak a szegedi orvos-tévés celebritás Várkonyi Andrea: a témája elsősorban a szerelme, illetve az idei álomesküvője volt az ország egyik leggazdagabb emberével, Mészáros Lőrinccel. A tévés most először engedett kicsit mélyebb betekintést a vállalkozó iránti érzéseibe, és az is kiderült, hogyan estek szerelembe – írja a Blikk.

“JÓ AZT HALLANI, AMIKOR LŐRINC AZT MONDJA, A FELESÉGEM”

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó kimondani, hogy a férjem! És legalább ennyire jó azt hallani, amikor rólam mesél, amikor azt mondja: a feleségem. Rengeteg kifejezés létezik két ember kapcsolatára, lehet pár, élettárs, férj és feleség… Mi abszolút társként tekintünk egymásra, nincs olyan téma, amit kerülni kellene, vagy amit ne egymással beszélnénk meg először. Kifejezetten mély a kapcsolatunk, odafigyelünk egymásra” – mesélte a tűzről pattant szegedi menyecske a lapnak.

LUXUSESKÜVŐK, BALRÓL ÉS JOBBRÓL: CSEH KATALIN IS TELIBE TOLTA A HIGH LIFE-OT

“Szórta a tízmilliókat az esküvőjén a milliárdos EU-s csalási ügyekben érintett Cseh Katalin” – írta cikkében szerdán az Origo, szóval, a Várkonyi Andrea vs Mészáros Lőrinc esküvő után itt az újabb szerelembomba, ezúttal a legutóbb sutyiban Szegedre érkező Momentum-menyasszony főszereplésével.

Őszinte örömmel tölt el bennünket, hogy mindkét közismert menyecske önfeledten mehetett férjhez, anélkül, hogy centizgetni kellett volna a lagzis büdzsét. Sok boldogságot kíván a Szeged365 szerkesztősége!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb